TEMPERATURNO TIPALO (TC) vbodno, z ročajem, za površinske meritve temperature aluminija

Iskanje

Šifra: 2240 1450


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 3 delovne dni ali nujno

  • merilni element: termočlen NiCr-Ni, tip “K”, klasa 1 v skladu s standardom SIST EN 60584-1:2015
  • material: ohišje iz nerjavečega jekla
  • priključni kabel: z miniaturnim vtikačem dolžine l = 600 mm
  • delovna temperatura tipala: Tdelovna: 0 … 800 °C, pri ročaju max.: 200 °C
elpro_laboratorijrotronicELPRO


Področja:

,

Opis

Temperaturno tipalo s termoelementom tipa “K” (NiCr-Ni) je namenjeno uporabi v zahtevnih aplikacijah, kjer se meri temperatura aluminijevega narezka in ostalih kovin pred mehansko obdelavo in kovanjem. Izstopa zaradi svojih praktičnih lastnosti, ki omogočajo natančno in zanesljivo spremljanje temperature v zahtevnih okoljih.

Ena od ključnih prednosti tega tipala je njegov hitri odzivni čas, kar omogoča, da temperatura izdelka ne pade pod željeno vrednost. Poleg tega se ponaša z dolgo življenjsko dobo, kar zagotavlja trajnostno uporabo v industrijskih okoljih – več o trajnostni uporabi in nakupu si oglejte strokovnem članku Skupni stroški lastništva ali TCO ELPRO temperaturnih tipal.

Posebna konstrukcija ročaja igra pomembno vlogo pri zaščiti uporabnika pred vročino. Prisoten je zaščitni prstan, ki ščiti operaterja pred vročinskimi vplivi, kar je ključnega pomena pri delu v ekstremnih temperaturnih pogojih. Vzmetene merilne konice omogočajo natančno in zanesljivo merjenje ne glede na kot pritiska, kar povečuje natančnost meritev.

Dodatek možnosti povezave na TFN termometer prispeva k celoviti prilagodljivosti in enostavnosti spremljanja temperature v realnem času.

 

Izbira izvedbe

Izdelek je na voljo v posebni izvedbi, ki omogoča avtomatsko merjenje temperature velikih blokov aluminija v ogrevalnih pečeh. To izvedbo je mogoče upravljati s hidravliko in pnevmatiko, kar poenostavi in optimizira proces merjenja.

Za izbor želene izvedbe nas pokličite na 02 62 96 720 ali pišite na obrazec Povpraševanje ter nam dovolite, da vam pomagamo pri izbiri.

 

Kalibracija

Vsa temperaturna tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju in vsa lahko naročite izdelana po meri.

 

Po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletni strani so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu.

Pokličite nas ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas.

Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Hitro, strokovno in po meri naročnika, to so naše odlike po katerih nas boste hitro prepoznali. V sodelovanju z nami boste prejeli izdelke najvišje kakovosti ter vse pripadajoče storitve, od kalibracijskih, garancijskih, svetovalnih, vgradnih in servisnih uslug.

 

Kako naročiti tipalo?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, želene dimenzije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte.

Poklicali vas bomo in ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo.

BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

 

2240 1450 temperaturno tipalo ima 1 letno garancijo proizvajalca in je narejeno v Sloveniji. 

 

Vabljeni k branju

Total cost of ownership – ELPRO LEPENIK & CO. d.o.o.

 

Ostala poimenovanja: 2240 1450, 22401450, 2240_1450, 2240-1450, 2240/1450

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…