EL-PRO-SET1_PRO profesionalni set za meritve temperatur pri brizganju plastike

Iskanje

Šifra: EL-PRO-SET1_PRO


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 3 delovne dni ali nujno

 

Komplet EL-PRO-SET1_PRO je sestavljen iz:

  • 1x termometer TFN 520-SMP s silikonskim ovojem AG 142
  • termoelement za merjenje T tekočih polimerov skupaj s PTFE posodico za zajemanje tekočih polimerov
  • ravni termoelement za površinsko merjenje T fi 4,2 mm
  • kotni termoelement za površinsko merjenje T fi 4,2 mm
  • termoelement za površinsko merjenje T (za meritve T trnov)
  • kovček
ELPRO

Opis

EL-PRO-SET1_PRO profesionalni set je namenjen za meritve temperatur pri brizganju plastike.

V setu je hitri termoelement za meritev temperature tekočih polimerov skupaj s PTFE posodico za zajem staljenega vzorca polimera.

Vsebuje še ravni hitro odzivni površinski termoelement za meritve temperature površin orodij (grelcev, šob), kotni hitro odzivni površinski termoelement za meritve temperature površin orodij (grelcev, šob) in hitro odzivni površinski termoelement za meritve temperature trnov.

 

Vsebina EL-PRO-SET1_PRO 

Komplet lahko sestavimo po željah naročnika.

Pogoste dodatne opcije (doplačilo)

 

Nadzora nad temperaturo, ki je glavni faktor energetske učinkovitosti in kritična kontrolna točka kvalitete izdelkov iz plastike, ne prepuščajte naključju ali netočnim meritvam.

Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)2 62 96 720 – komplet vam pridemo predstaviti in vam ga prepustimo za testne meritve.

 

Kalibracija

Vsa temperaturna tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju in vsa lahko naročite izdelana po meri.

 

Temperaturn tipalo po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu. Pokličite nas na 02 62 96 720 ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas. Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Kako naročiti tipalo?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, željene dimezije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte.

Poklicali vas bomo in/ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo. BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

Vabimo vas k branju

 

Prej znan kot: EL-PLAST

Ostala poimenovanja: ELPRO-SET1_PRO, ELPRO SET1 PRO, ELPRO SET1-PRO

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…