Podpora - Nudimo celovito podporo
Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Podpora

ELPRO Lepenik je družinsko podjetje s strokovnim kadrom usmerjenim v reševanje izzivov. Nudimo celovito podporo – za nasvet lahko pišete, pokličete ali pa zaprosite za oseben obisk. Z veseljem vam bomo pomagali.

Nujna dobava

Lomi, izredne okvare in druga nujna stanja zahtevajo hitro ukrepanje in nujne dobave. Mi jih imenujemo urgence.

Tehnična podpora

Prodaja je le del procesa našega sodelovanja z vami. Ko se zatakne ali zalomi, smo tukaj za vas z našo tehnično podporo.

Servis industrijske elektronike

A še kdo kaj popravlja in obnavlja? Da, mi veliko. Popravila so del skrbi za trajnost. Industrijski izdelki se popravljajo, obnavljajo, reciklirajo. Izdelujemo tudi po meri narejene regulacijske krmilne omarice, izvajamo servise na terenu.

Reklamacijski zahtevek

Se zgodi. In ko se, želimo to rešiti skupaj z vami, hitro in učinkovito. Za primere reklamacij smo vam pripravili obrazec, ki vas vodi skozi postopek oddaje in omogoča hitrejše reševanje.

Pogosta vprašanja in problemi

Naše izkušnje so naša največja prednost, zato za naše uporabnike zbiramo pogosta vprašanja in nanje javno odgovarjamo, zato da imate naše odgovore vedno pri roki.

Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]