O podjetju - ELPRO
Prijava
SI

O podjetju

Smo družinsko podjetje s strokovnim kadrom usmerjenim v reševanje izzivov. Vodi nas želja po učinkovitosti, varni izbiri in uporabi, trajnosti in enostavnosti. Enostavnosti v smislu, da je z nami enostavno sodelovati, da za vas prevzamemo del bremena. Da postanete in ostanete naši partnerji.

Predstavitev podjetja

Od 1991 vam z lastno proizvodnjo temperaturnih tipal, servisom industrijske elektronike in storitvami kalibracij nudimo celovito podporo na področju meritev in regulacij temperature, z izdelki naših partnerjev pa tudi na področjih relativne vlažnosti, tlaka in nivoja.

Partnerji

Skupaj s partnerji Ebro Electronic (Xylem Analytics), Shinko Technos, Inor, Calex Electronics, Rotronic, Michell Instruments, Comet System, WIKA, Ashcroft, Mollet, Jola, ecom, Wöhler, Handheld in drugimi zagotavljamo celovite rešitve za meritve temperatur, vlage, nivojev, tlaka, analizo plinov in drugih sorodnih veličin.

Certifikati

ELPRO Laboratorij za kalibracije je akreditiran laboratorij LK-026 pri Slovenski akreditaciji, skladno s standardom SIST EN ISO/IEC 17025:2017.

Lokacija

Kako do nas…

Zaposlitev

Pri nas se ne morete skriti za fikusom, lahko pa ste ustvarjalni, samoiniciativni in uspešni pri delu, ki ga radi izvajate.

Splošni prodajni pogoji

S temi pogoji se stranki, ELPRO Lepenik & Co. (v nadaljevanju prodajalec) in kupec, dogovorita o medsebojnih obveznostih, pravicah in […]

Naše prednosti

Danes avtomatiziramo in digitaliziramo procese, da bodo ti jutri prevzeli del vašega in našega vsakodnevnega izvajanja. To moramo storiti preudarno, varno in racionalno, da ne podremo zaupanja v meritve in regulacijo. Zato je to tudi naš izziv.

Želimo si dolgoročnega sodelovanja.
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam
info@elpro.si