Naše prednosti - Nudimo 24 urno podporo in 100 % kontrolo
Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Naše prednosti

Danes avtomatiziramo in digitaliziramo procese, da bodo ti jutri prevzeli del vašega in našega vsakodnevnega izvajanja. To moramo storiti preudarno, varno in racionalno, da ne podremo zaupanja v meritve in regulacijo. Zato je to tudi naš izziv.

24 urna podpora

V nadaljevanju so predstavljene naše prednosti, ki nas odlikujejo. Za tehnično podporo pokličite na: +386 51 228 494. Delovnik je od ponedeljka do petka med 7. – 15. uro. Izven delovnika vam vrnemo klic v najkasneje 24 urah.

glejte tudi: Tehnična podpora

glejte tudi: Pogosta vprašanja in problemi

100 % izhodna kontrola

ELPRO Proizvodnja temperaturnih tipal izvaja 100 % izhodno kontrolo vseh lastnih proizvodov. Za vsa temperaturna tipala, razen za nizkocenovne izvedbe, izdamo tovarniške kontrolne liste z eno merilno točko. V sodelovanju z ELPRO Laboratorij za kalibracije lahko storitev nadgradimo z akreditirano kalibracijo.

Dolga življenjska doba

Naša temperaturna tipala so projektirana in izdelana tako, da zagotavljajo dolgo življenjsko dobo glede na namen uporabe in pogoje delovanja. Pri projektiranju smo pozorni na način montaže, demontaže, uporabniško vzdrževanje, interne kalibracije ipd., zato upoštevamo smernice DESIGN THINKING, ki uporabniku omogočajo enostavnejše rokovanje, cenejše vzdrževanje in boljšo energetsko učinkovitost. Razvili smo ON SITE temperaturna tipala in druge rešitve za podporo uporabnikom, predvsem tistim s težkimi pogoji dela ali s pogostejšimi preveritvami ali kalibracijami.

Temperaturna tipala iz standardnega programa so izdelana iz kvalitetnih certificiranih materialov preverjenega porekla. Na vašo zahtevo lahko dobavimo posebej certificirane materiale po različnih standardih. Skrbimo tudi za kvaliteto po meri naročnika, kar pomeni, da se vam lahko s kvaliteto in izdelavo približamo v smislu cene, stabilnosti, pričakovane življenjske dobe ipd., saj se zavedamo, da vsak proces ne potrebuje materialov najvišje kvalitete, kakor tudi materiali najvišje kvalitete ne prinašajo vedno tudi najbolj optimalnega rezultata.

S takim načinom projektiranja in izdelave omogočimo možnost naknadnih popravil temperaturnih tipal. Še posebej se to odraža pri platinastih termoelementih in drugih dražjih modelih, kjer dosegamo zelo visoko stopnjo obnov in popravil. Ob tem skrbno recikliramo žlahtne kovine, predvsem platino.

V skladu z našo zavezanostjo k trajnosti po istem ključu izbiramo tudi naše partnerje. S tem dosežemo, da enako velja tudi za veliko večino proizvodov našega prodajnega programa merilno regulacijske tehnike.

Ponovljivost izdelka

Naši redni kupci dobro vedo, da ni pomembno koliko časa nazaj so kupili naš izdelek. Če so ga, je specifikacija/skica/opis v bazi podatkov iz katere črpamo vse podatke, da lahko izdelek, z uporabo materialov sedanjosti, ponovimo tudi dvajset let ali več let kasneje. Hkrati preko sistema serijskih številk spremljamo vse prodane izdelke od leta 1995 naprej.

Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]