EL-PRO-SET4, temperaturni set za asfalterje

Iskanje

Opis

EL-PRO-SET4, temperaturni set za asfalterje je profesionalni set za vbodne meritve temperatur asfalta, priporočamo uporabo med točenjem asfalta v asfaltnih bazah; prevozom in prevzemom asfalta v tovornjaku ter polaganjem asfalta na cestne površine. Uporaba seta omogoča hitre, zanesljive in stabilne meritve temperatur asfalta.

 

EL-PRO-SET4, temperaturni set za asfalterje je sestavljen iz:

1 x termometer TFN 520-SMP

1x z zaščitnim silikonskim ovojem

1 x 2220 9670 temperaturno tipalo termoelement (TC) prenosni, za asfalt

1 x alu kovček (tip odvisen od dolžine tipala)

 

Pogoste dodatne opcije (doplačilo)

 

Nadzora nad temperaturo, ki je glavni faktor energetske učinkovitosti in kritična kontrolna točka kvalitete asfalta, ne prepuščajte naključju ali netočnim meritvam.

Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)2 62 96 720 – komplet vam pridemo predstaviti in vam ga prepustimo za testne meritve.

 

Kalibracija

Vsa temperaturna tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju in vsa lahko naročite izdelana po meri.

 

Temperaturno tipalo po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu. Pokličite nas na 02 62 96 720 ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas. Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Kako naročiti tipalo?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, želene dimenzije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte. Poklicali vas bomo in ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo.

BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

 

Vabimo vas k branju

 

Ostala poimenovanje: ELPRO-SET4, ELPRO SET4, ELPRO_SET4

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…