Akreditiran laboratorij - ELPRO - Akreditacijska listina LK-026
Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal. Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Akreditiran laboratorij

Laboratorij za kalibracije deluje od leta 2000, prvo akreditacijo smo prejeli v maju leta 2010. ELPRO Lepenik & Co. d.o.o., Laboratorij za kalibracije, je akreditiran pri Slovenski akreditaciji s številko akreditacije LK-026 na področju kalibriranja (SIST EN ISO/IEC 17025), za katerega je SA podpisnica EA MLA sporazuma.

Z vsakokratno potrditvijo akreditacije nenehno potrjujemo svojo usposobljenost za izvajanje kalibracij. Ob tem stalno izboljšujemo in razvijamo kalibracijske postopke in storitve v smeri sodobnih rešitev, ki našim odjemalcem ustvarjajo pogoje za dodano vrednost (natančnost, zanesljivost, zaupanje), nižanje stroškov (prihranek energije, nadzor nad kakovostjo) in varno delo.

Želimo prispevati pomemben delež pri prepoznavnosti in uporabi akreditiranih kalibracij, skladno s pričakovanji in zahtevami odjemalcev, na domačem in tujem trgu. Pravočasno z zahtevami in potrebami trga razvijamo, izboljšujemo in širimo področja akreditiranih kalibracij, posebej na področju temperature in relativne vlažnosti.

Akreditacijska listina

Naše izkušnje so naša največja prednost

Izkoristite največ kar vam lahko ponudimo! To so naše bogate izkušnje o pravilni uporabi, meritvah in kalibracijah. Ni dovolj samo nakup najustreznejšega merilnika, napake se skrivajo v malenkostih.

Kalibracije in meroslovna sledljivost

Kalibracija in meroslovna sledljivost sta strokovna pojma, ki ju ni vedno enostavno razumeti. Sta ključna pojma za razumevanje veljavnosti certifikatov.

Priprava na kalibracijo

Pošiljanje merila oziroma primerka za kalibracijo v laboratorij zahteva nekaj priprav. V pomoč smo vam pripravili napotke, da se boste ustrezno pripravili na ta korak.

Kaj lahko kalibrirate pri nas?

Laboratoriji se razlikujemo po obsegu kalibracij, ki jih opravljamo, po lokaciji, kje jih opravljamo in po naših najboljših zmogljivostih. Smo pravi naslov za kalibracije temperature in relativne vlažnosti!

Certifikat o kalibraciji

Malce drugače o Certifikatu o kalibraciji: kateri je “pravi”, njegov namen in poslanstvo in kaj dobrega prinese v vašo hišo.

Pogosta vprašanja

Naše izkušnje so naša največja prednost, zato za naše uporabnike zbiramo pogosta vprašanja in nanje javno odgovarjamo, zato da imate naše odgovore vedno pri roki.

Splošni pogoji laboratorija

Laboratorij za kalibracije je del družbe ELPRO Lepenik & Co., vendar s prilagojenimi splošnimi pogoji glede na zahteve standarda in stroke.

Kontaktni podatki laboratorija

Standard SIST EN ISO/IEC 17025 nalaga laboratoriju pooblastilo strokovnih oseb za podajanje mnenj in razlag. Zato, da uporabniki prejemete strokovne in relevantne informacije na katere se lahko zanesete in katerim lahko zaupate.

Za vaše zmage, z našimi rešitvami.
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam
[email protected]