EL-PRO-SET1 osnovni set za meritve temperatur pri brizganju plastike

Iskanje

Šifra: EL-PRO-SET1 osnovni set


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 3 delovne dni ali nujno

 

  • meritve medijev: -50 °C … 1050 °C
  • meritve površin: -50 °C … 400 °C
rotronicELPRO

Opis

Plastičarski merilni komplet ali EL-PRO-SET1 osnovni set za meritve temperatur pri brizganju plastike vsebuje specialno kontaktno temperaturno tipalo za meritev temperature površin (grelec, orodja, šobe, izvrtine za tipalo …), hitro odzivni standardni termoelement (tekoča masa, zrak, granulat), robusten industrijski termometer in kompletu prirejen kovček.

Pripravili smo ga za plastičarje in orodjarje, z namenskimi tipali za njihovo uporabo, uporablja pa ga lahko praktično vsak oddelek vzdrževanja v industriji.

 

Merilni komplet za površinske in splošne temperaturne meritve EL-PRO-SET1 priporočamo v proizvodnih procesih za hitre, zanesljive in stabilne meritve temperatur površin in medijev.

Predvsem temperature površin so vedno točkovno locirane in morajo biti  hitre, ponovljive in zanesljive, da lahko preverjamo, kalibriramo ali ustrezno reguliramo procese.

S kompletom izvedemo učinkovito kontrolo grelcev in temperaturnih tipal, temperatur orodij, materiala.

 

Sestava kompleta EL-PRO-SET1 

1 x termometer TFN 520-SMP z zaščitnim silikonskim ovojem AG 142
1 x temperaturno tipalo – termoelement do 1100 °C; fi 1.5 mm, l: 100, 150 ali 200 mm
1 x temperaturno tipalo TT-POV-TCK4.2x100R400x1000SS– specialni termoelement za površinsko merjenje temperature 
1 x alu kovček AG 130

 

Pogoste dodatne opcije (doplačilo)

 

Nadzora nad temperaturo, ki je glavni faktor energetske učinkovitosti in kritična kontrolna točka kvalitete izdelkov iz plastike, ne prepuščajte naključju ali netočnim meritvam.

Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)2 62 96 720 – komplet vam pridemo predstaviti in vam ga prepustimo za testne meritve.

 

Kalibracija

Vsa temperaturna tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju in vsa lahko naročite izdelana po meri.

 

Temperaturno tipalo po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu. Pokličite nas na 02 62 96 720 ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas. Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Kako naročiti tipalo?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, želene dimenzije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte.

Poklicali vas bomo in/ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo. BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

Vabimo vas k branju

 

Prej znan kot: EL-PLAST

 

Ostala poimenovanja: ELPRO-SET1, ELPRO_SET1, ELPRO SET1

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…