24 h izdelava urgentna (nujna)

Iskanje

Šifra: 24 h urgentna (nujna) izdelava


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 24 h

24 h izdelava je omejena storitev (limited) in mora biti potrjena iz naše strani, zato je obvezna telefonska preveritev le te na +386 2 62 96 720.

ELPRO


Področja:

Opis

24 h urgentna (nujna) izdelava/dobava/popravilo je naša posebna storitev, za nujne primere zastojev in nenadnih okvar. Primarni namen je preprečitev dodatne škode na procesih/strojih/napravah in varovanje ljudi ter premoženja. Storitev ponosno izvajamo že od 1991. 

 

Kako naročim nujno izdelavo?

POKLIČITE na  +386 (0)2 62 96 720 (v času delovnika) ali 041 626 771 (izven delovnega časa).

 

NUJNA IZDELAVA temperaturnega tipala se doplača v višini 15 % vrednosti temperaturnega tipala, če se dela v rednem delovnem času (najava do 9. ure), oziroma do 50 %, če je potreben nadurni čas za izdelavo. V nujni izdelavi običajno delamo 1 kos, ostale pa v redni. Pogosto izvedemo dokler ste vi na poti do nas. Najpogosteje so prevzemi osebni (izredno nujne situacije), lahko pa tudi odpremimo (za čas dostave ne moremo garantirati, vplačamo kot naslednji delovni dan).

NUJNO POPRAVILO temperaturnega tipala se dela pod enakimi pogoji kot izdelava. Tipalo čim hitreje dostavite, glejte naš odpiralni čas.

Za pripravo NUJNE DOBAVE opreme iz zaloge, najpogosteje ni dodatnega stroška, če urgenco telefonsko najavite in pisno potrdite, do najkasneje 10. ure.

 

24 h urgentna (nujna) izdelava/dobava/popravilo je omejena storitev (limited) in mora biti potrjena iz naše strani, zato je obvezna telefonska preveritev le te na +386 2 62 96 720.

 

Dodatne storitve

Morda se odločite za storitve, ki vam jih nudimo:

v standardnem dobavnem roku 3 delovnih dni.

Temperaturna tipala vam lahko po izdelavi še umerimo in tako dobavimo z akreditiranim kalibracijskim certifikatom.

 

Kako do nas?

ELPRO Lepenik ekipa se z veliko mero odgovornosti lotimo vsakega nujnega stanja in dnevni delovni proces prilagodimo naročniku. Če bomo le lahko, vam bomo pomagali, na to se lahko zanesete. Ker nam je mar. 

Povpraševanje