EL-PRO-SET-REF ON SITE referenčni merilni komplet za merjenje in nadzor temperature

Iskanje

Šifra: EL-PRO-SET-REF ON SITE


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: do 1 tedna

 

  • meritve medijev: -50 °C … 1050 °C

Izdelek se v celoti pripravi v tipih in dimenzijah po naročilu.

Prosimo izpolnite povpraševanje ali pokličite.

 

elpro_laboratorijrotronicELPRO

Opis

EL-PRO-SET-REF ON SITE referenčni merilni komplet za merjenje in nadzor temperature je namenjen uporabniškemu nadzoru/preverjanju/kalibriranju v peči vgrajenih termoelementov na licu mesta, ON SITE – brez prekinitve delovanja.

Kot samostojen komplet seveda omogoča tudi merjenje temperatur v skladu s svojimi lastnostmi iz specifikacije. Set je primarno namenjen vstavitvi referenčnega tipala (etalona) v pripravljeno homogeno polje tako imenovanih ON SITE temperaturnih tipal.

ON SITE tipala imajo v priključnem podnožju pripravljeno odprtino. V odprtino vstavimo referenčno tipalo, ki mora biti ustreznega premera in dolžine, da doseže dno tipala. Tako meri znotraj pripravljenega homogenega polja samega tipala, kar omogoča neposredno kalibracijo in primerjavo vgrajenega termočlena z etalonom.

Posledično tako zmanjšamo možnosti napak in okoliških vplivov na minimum. Prispevek zaradi nehomogenosti merilnega polja je lahko običajno med večjimi, pri tej izvedbi pa je ta prispevek močno zmanjšan.

 

Komplet EL-PRO-SET-REF ON SITE 

Izdelek se v celoti pripravi v tipih in dimenzijah po naročilu.

 

Uporaba

EL-PRO-SET-REF ON SITE referenčni merilni komplet za merjenje in nadzor temperature je splošno industrijsko zelo uporaben, še posebej pa, kadar uporabnik izvaja nadzor temperature peči v skladu s CQI smernicami.

Je nesporno nujen za uporabo v vseh merilnih oddelkih avtomobilske in letalske industrije.

Z uporabo referenčnega seta dosežemo hitre, zanesljive in stabilne meritve temperature, kar je še posebej pomembno pri nadzoru energetske učinkovitosti peči in za doseganje stabilne in ponovljive kvalitete izdelkov.

 

VSE PO MERI!

Energetska učinkovitost se prične pri senzorju, zato nadzora nad temperaturo, ki je glavni faktor energetske učinkovitosti in kritična kontrolna točka kvalitete izdelkov ne prepuščajte naključju in netočnim meritvam.

Pišite nam na [email protected] ali nas pokličite na +386 (0)2 62 96 720 – komplet vam pridemo predstaviti. Z veseljem pri tem izvedemo testne meritve.

 

Kalibracija po meri

Uporabnik sam določi kalibracijske točke, v skladu s svojimi zahtevami in procesi ali zahtevami naročnikov ali standardov. Usposobljeni smo za izvajanje terenskih validacij peči po CQI smernicah. Več lahko preberete v prispevku Validacija peči.

 

Temperaturno tipalo po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu.

Pokličite nas na 02 62 96 720 ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas.

Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Kako naročiti referenčni merilni komplet?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, želene dimenzije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte.

Poklicali vas bomo in/ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo.

BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

 

Vabimo vas k branju

 

Ostala poimenovanja: ELPRO-SET-REF ON SITE, ELPRO SET_REF ON SITE, ELPRO SET-REF-ON SITE

Povpraševanje