Temperaturna tipala za prenosno merilno opremo PORTABLE

Temperaturna tipala za prenosno merilno opremo, imenovana tudi PORTABLE, so zasnovana za enostavno uporabo v prenosnih merilnih sistemih. Ta tipala so običajno potopna, vbodna ali površinska in se uporabljajo za priklope na digitalne prenosne merilnike.

Potopna tipala so namenjena merjenju temperature tekočin ali plinov in se lahko potopijo neposredno v merilni medij. Ta tipala so običajno zasnovana z vodoodpornim ohišjem, ki omogoča zanesljivo delovanje tudi v vlažnih ali vodnih okoljih.

Vbodna tipala so primerna za meritve temperature v trdnih snoveh, kot so tla, stene ali drugi materiali. Ta tipala imajo ostrico ali tanko sondo, ki omogoča enostavno vbijanje v merilni predmet.

Površinska tipala so namenjena merjenju temperature na površinah, kot so cevi, stroji ali drugi objekti. Ta tipala se pritrdijo neposredno na površino, ki jo merimo, in omogočajo natančno spremljanje temperature na tej točki.

Vsak tip temperaturnega tipala za prenosno merilno opremo je običajno opremljen s priključkom, ki omogoča enostavno povezavo z digitalnim prenosnim merilnikom. To zagotavlja hitro in natančno zajemanje temperaturnih podatkov na terenu, kar je ključno za različne aplikacije, kot so industrijsko vzdrževanje, laboratorijska analiza ali terenska raziskovanja.

Iskanje

Filter

Prikaz vseh 11 rezultatov