EBI 12-T261 data logger za pasterizacijo EBRO

Iskanje

Šifra: EBI 12-T261


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: okvirno 2 tedna

 

  • merilno območje: -55 °C … 140 °C
  • točnost:
    • ±0.8 °C (-55 °C … -40 °C)
    • ±0.3 °C (-40 °C … 140 °C)
  • ločljivost: 0.01 °C
  • pomnilnik podatkov: 27.840 meritev
  • senzor: Pt1000, razred A

Standardi in direktive:

  • (ES) 1935/2004 – materiali in izdelki, ki pridejo v stik z živili
  • 2014/53/EU – Direktiva o radijski opremi RED

Opis

EBI 12-T261 data logger za pasterizacijo EBRO je kakovostna in zanesljiva naprava, namenjena spremljanju in beleženju parametrov pasterizacijskih procesov. Namenjen je proizvajalcem hrane, ki izvajajo pasterizacijske procese, kot so na primer proizvajalci mleka, sokov, kave, čaja, juh in drugih podobnih izdelkov. Je zvedba z enim merilnim kanalom in  s 6 mm togo temperaturno sondo.

Lahko se uporablja za spremljanje in beleženje različnih parametrov, kot so temperatura, tlak, vlaga in čas, kar zagotavlja natančno spremljanje pasterizacijskih procesov. Naprava je zasnovana za enostavno uporabo in zagotavlja natančne in zanesljive podatke o poteku pasterizacijskih procesov.

Opremljen je z visoko zmogljivo baterijo, ki zagotavlja dolgo delovanje naprave, ter z izboljšano tehnologijo shranjevanja podatkov, ki omogoča shranjevanje velike količine podatkov. Poleg tega je naprava opremljena z vodotesno ohišjem, ki zagotavlja zaščito pred vlago in drugimi zunanjimi vplivi.

M10 navoj je pomemben, saj zagotavlja stabilno in varno pritrditev merilne naprave na sondo, kar povečuje natančnost in zanesljivost meritev. Uporabljajo ga lahko tako profesionalni uporabniki kot tudi ljubitelji, ki želijo natančno spremljati temperature pri kuhanju, peki ali drugih postopkih, kjer je to pomembno.

Z uporabo EBI 12-T261 data loggerja lahko proizvajalci hrane zagotovijo, da so njihovi izdelki ustrezno obdelani in ustrezajo vsem predpisom ter standardom. Poleg tega je naprava tudi koristna za študente, raziskovalce in inšpektorje, ki se ukvarjajo s procesi pasterizacije in potrebujejo zanesljive podatke za analizo in poročanje.

 

Za koga je primeren EBI 12-T261

  • Proizvajalce hrane, ki izvajajo pasterizacijske procese, kot so proizvajalci mleka, sokov, kave, čaja, juh in drugih podobnih izdelkov.
  • Študente, raziskovalce in inšpektorje, ki se ukvarjajo s procesi pasterizacije in potrebujejo zanesljive podatke za analizo in poročanje.
  • Vse, ki želijo zagotoviti, da so njihovi izdelki ustrezno obdelani in ustrezajo vsem predpisom ter standardom.
  • Podjetja, ki želijo izboljšati kakovost svojih izdelkov in zagotoviti njihovo zanesljivost ter varnost za uporabo.

EBI 12-T261 data logger je primeren za uporabo v številnih industrijskih sektorjih, vključno s prehrambeno, farmacevtsko, medicinsko in kemično industrijo, kjer je natančno spremljanje pasterizacijskih procesov ključno za zagotavljanje kakovosti in varnosti izdelkov.

 

Tehnične specifikacije

  • delovna temperatura: -55 °C … 140 °C
  • merilno območje: -55 °C … 140 °C
  • točnost:
    • ±0.8 °C (-55 °C … -40 °C)
    • ±0.3 °C (-40 °C … 140 °C)
  • ločljivost: 0.01 °C
  • pomnilnik podatkov: 27.840 meritev
  • senzor: Pt1000, razred A
  • merilni interval: 1 s … 24 ur
  • prenos podatkov v realnem času: ne
  • temperatura skladiščenja: -20 °C … 70 °C
  • načini merjenja:
    • neskončno merjenje
    • merjenje ob začetnem času
    • zagon takoj do konca pomnilnika
    • začetek/zaustavitev merjenja
  • baterija: litijeva, 3.6 V, zamenljiva s strani uporabnika
  • mere: (Ø x V) 48 mm x 24 mm
  • teža: 90 g
  • material ohišja: nerjaveče jeklo 316 L / PEEK
  • razred zaščite: IP68
  • potrdilo o tovarniški kalibraciji: -20 °C, 0 °C, 60 °C in 121 °C

 

Standardi in direktive:

  • (ES) 1935/2004 – materiali in izdelki, ki pridejo v stik z živili
  • 2014/53/EU – Direktiva o radijski opremi RED

 

Programska oprema

 

 

Vabljeni k branju člankov

 

Ostala poimenovanja: EBI-12-T261, EBI 12 T261, EBI12T261

Povpraševanje