Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal. Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

KAKOVOST loggerjev EBRO

Procesni monitoring, rutinske kontrole in validacije z loggerji EBRO

Procesni monitoring, rutinske kontrole in validacije z loggerji EBRO

EBRO (del skupine Xylem) je specialist proizvodnje termometrov in dataloggerjev za farmacijo, medicino, živilsko industrijo, s poudarkom na zanesljivih, preciznih in uporabniku prijaznih inštrumentih. Iz programa našega partnerja EBRO tako ponosno izpostavljamo nabor data loggerjev EBRO za učinkovit procesni monitoring, rutinske kontrole in validacije. Prav tako poudarjamo kakovost loggerjev EBRO na podlagi njihove hrambe podatkov, kot tudi podajanja opozoril.

Obrazložitev glavnih funkcij:

Validacija: nabor loggerjev

ponovljiv dokaz, da postopek stalno ustvarja zahtevane rezultate.

Rutinska kontrola: nabor loggerjev

redni test za ugotavljanje in določanje učinkovitosti delovanja opreme.

Procesni monitoring: nabor loggerjev

zagotavlja neprekinjeno preverjanje izvedbe določenega postopka.

Več podatkov tudi v sledečih brošurah:

Ex območja – Ex loggerji

V našem programu nudimo tudi Ex loggerje, ki so klasificirani v skladu z direktivo ATEX. Slednje pomeni, da so merilniki temperature primerni za uporabo v nevarnih območjih/Ex conah (predvsem težka industrija ipd.).

Slika: EBI12-T220

KAKOVOST loggerjev EBRO

O izjemni zanesljivosti EBRO izdelkov (predvsem loggerjev) vam v ELPRO Lepenik lahko potrdimo iz lastnih izkušenj. Na podlagi tega vam v spodnji sliki prikazujemo primer, kadar je kapaciteta baterije že pod vrednostjo 0 % (torej gre že proti negativnemu stanju), se na vmesniku (kamor priključimo logger) slednje tudi izpiše, tako kot na spodnjem opozorilu:

zapisovalnik temperature in vlage in prevodnosti, ex loggerji, naprave za temperaturo, merilniki temperature, spominska enota, prikazovalnik temperature in vlage in prevodnosti, prikazovalniki temeprature, merilniki temperature, merilnik temperature in vlage, EBRO temperatura in vlaga, EBRO merilniki, zapisovalnik temeprature in vlage, merilec vlage in temperature in prevodnosti, baterija loggejrev EBRO
Slika: opozorilo o stanju baterije na EBRO loggerju

Loggerji EBRO izpolnjujejo zahteve 1G ali EPL Ga. Le-ta predpisuje zasnovo naprave z zelo visoko stopnjo varnosti (tudi v primeru redkejših motenj). Loggerji se lahko uporabljajo v coni 0.

ELPRO Lepenik & Co. rešitve

ELPRO Lepenik v sodelovanju z EBRO smo strokovnjaki za merilne sisteme, prilagodljive meritve ter dokumentacijske sisteme (protokoli IQ-OQ …) za rutinske kontrole in validacije različnih toplotnih procesov.

V ELPRO Laboratorij za kalibracije vam merilno opremo v skladu s SIST EN ISO/IEC 17025:2017 tudi kalibriramo.

Več o omenjenih data loggerjih, njihovih lastnostih, certificiranju in delovanju si lahko ogledate v naslednji aplikaciji.

Avtorica: Barbara Čičak
februar 2021

Za vaše zmage, z našimi rešitvami.
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam
[email protected]