EBI 12-T211 data logger za pasterizacijo EBRO

Iskanje

Šifra: EBI 12-T211


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: okvirno 2 – 3 tedne

 

  • merilno območje: -55 °C … 150 °C
  • točnost:
    • ±0,5 °C (-55 °C … -40 °C)
    • ±0,2 °C (-40 °C … 0 °C)
    • ±0,1 °C (0 °C … 150 °C)
  • ločljivost: 0,01 °C
  • pomnilnik podatkov: 27840 meritev

Opis

EBI 12-T211 data logger za pasterizacijo je zasnovan posebej za nadzor živil med pasterizacijo ter za nadzor, procesno in rutinsko spremljanje ter mapiranje temperature.

Je izvedba z  M5 navojem, enim merilnim kanalom in s 3 mm togo temperaturno sondo.

Ta spominska enota je opremljena z velikim zaslonom za enostavno odčitavanje temperature, njena visoko točna meritev pa zagotavlja natančno sledenje temperature med postopkom pasterizacije. To je ključnega pomena za zagotovitev, da je bila med celotnim postopkom dosežena in vzdrževana pravilna temperatura, kar je bistveno za varnost in kakovost izdelkov.

EBI 12-T211 je uporabniku prijazen ter intuitiven za uporabo, z enostavnimi možnostmi nastavitve temperaturnega območja in intervalov. V svoj notranji pomnilnik samodejno snema podatke, ki jih je preko USB vmesnika mogoče enostavno prenesti na računalnik. Priložena programska oprema omogoča hitro in enostavno analizo in spremljanje zbranih temperaturnih podatkov.

 

Uporaba

  • Proizvajalce v prehrambni industriji ter industriji pijač, ki izvajajo pasterizacijo izdelkov, kot so mleko, sokovi, konzerve, mesni izdelki, itd.
  • Proizvajalce v farmacevtski in kemijski industriji, ki izvajajo pasterizacijo izdelkov, kot so zdravila, kozmetika, kemikalije, itd.
  • Distributerje, ki prevažajo izdelke, ki so bili predhodno pasterizirani, kot so na primer prehranski dodatki, sokovi, voda, itd.
  • Trgovce, ki prodajajo izdelke, ki so bili predhodno pasterizirani in želijo zagotoviti, da so izdelki ustrezno shranjeni in se držijo predpisanih temperaturnih pogojev.
  • Vse druge posameznike in organizacije, ki potrebujejo natančno in zanesljivo spremljanje temperature v pasterizacijskih procesih, kot so laboratoriji, raziskovalne institucije in drugi podobni subjekti.

 

Tehnične specifikacije

  • delovna temperatura: -55 °C … 150 °C
  • merilno območje: -55 °C … 150 °C
  • točnost:
    • ±0,5 °C (-55 °C … -40 °C)
    • ±0,2 °C (-40 °C … 0 °C)
    • ±0,1 °C (0 °C … 150 °C)
  • ločljivost: 0,01 °C
  • pomnilnik podatkov: 27840 meritev
  • senzor: Pt1000, razred A
  • merilni interval: 1 s … 24 ur
  • prenos podatkov v realnem času: ne
  • temperatura skladiščenja: -20 °C … 70 °C
  • načini merjenja:
    • neskončno merjenje
    • merjenje ob začetnem času
    • zagon takoj do konca pomnilnika
    • začetek/zaustavitev merjenja
  • baterija: litijeva, 3,6 V, zamenljiva s strani uporabnika
  • mere: (Ø x V) 48 mm x 24 mm
  • teža: 90 g
  • material ohišja: nerjaveče jeklo 316 L / PEEK
  • razred zaščite: IP68
  • potrdilo o tovarniški kalibraciji: -20 °C, 0 °C, 60 °C in 134 °C

 

Standardi in direktive:

  • (ES) 1935/2004 – materiali in izdelki, ki pridejo v stik z živili
  • 2014/53/EU – Direktiva o radijski opremi RED

 

Programska oprema

 

 

Preberite si članke:

 

Ostala poimenovanja: EBI12-T211, EBI12T211, EBI-12-T211-EX, EBI-12-T211

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…