PS-40 posoda za vzorce 40 mm ROTRONIC

Iskanje

Šifra: PS-40


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: okvirno 3 – 4 tedne

 

 • za vzorce 40 mm
 • enkratna uporaba
 • preprečevanje umazanije in navzkrižne kontaminacije


Področja:

Opis

PS-40 posoda za vzorce 14 mm je namenjena enkratni uporabi in je zasnovana za zagotavljanje optimalne količine vzorca, ki se napolni v držala za vzorce WP-40 / WP-40TH .

Ta posoda preprečuje neposreden stik nosilcev vzorcev z izdelkom, ki se testira, kar zmanjšuje možnost umazanije ali navzkrižne kontaminacije.

Poleg tega posode za vzorce omogočajo enostavno zbiranje in shranjevanje vzorcev, kar zagotavlja priročno in organizirano rešitev pri izvajanju testov in analiz.

Z uporabo PS-40 posode za vzorce 14 mm lahko dosežete natančne rezultate meritev brez skrbi glede kontaminacije ali izgube vzorcev.

 

Za koga je primerna PS-40 posoda

 1. Laboratorije: Zagotavlja priročno sredstvo za zbiranje, shranjevanje in manipulacijo vzorcev v laboratorijskih okoljih.
 2. Prehrambeno industrijo: Uporabna pri preverjanju kakovosti, analizah in testiranju izdelkov, kot so hrana, pijače, dodatki in prehranski izdelki.
 3. Farmacevtsko industrijo: Omogoča zbiranje vzorcev z visoko stopnjo higiene in preprečuje navzkrižno kontaminacijo med testiranjem in analizami.
 4. Kemično industrijo: Uporablja se pri kemikalijah, reagentih in drugih kemikalijah za zbiranje in shranjevanje vzorcev ter preprečuje kontaminacijo.
 5. Raziskovalne institucije: Zagotavlja učinkovit način zbiranja in shranjevanja vzorcev za raziskovalne namene v različnih disciplinah.
 6. Proizvodnjo in nadzor kakovosti: Omogoča enostavno vzorčenje in testiranje izdelkov ter zagotavlja natančnost in zanesljivost rezultatov.
 7. Okoljevarstvene agencije: Uporabna pri zbiranju vzorcev vode, tal, zraka in drugih okoljskih medijev za nadzor kakovosti in analize.

 

Tehnične specifikacije

 • uporabite z: WP-40/WP-40TH 
 • globina: 40 mm
 • zunanji premer: 46 mm
 • enote: 100 kosov

 

Vabljeni k ogledu člankov

 

Ostala poimenovanja: PS40, PS 40, PS_40

Povpraševanje

  Morda vam bo prav tako všeč…