PS-14 posoda za vzorce 14 mm ROTRONIC

Iskanje

Šifra: PS-14


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: okvirno 3 – 4 tedne

 

  • za vzorce 14 mm
  • enkratna uporaba
  • preprečevanje umazanije in navzkrižne kontaminacije


Področja:

Opis

PS-14 posoda za vzorce 14 mm za enkratno uporabo je zasnovana za zagotavljanje optimalne količine vzorca, ki se napolni v držala za vzorce modela WP-14.

Ta posoda preprečuje neposreden stik nosilcev vzorcev z izdelkom, ki se testira, kar zmanjšuje možnost umazanije ali navzkrižne kontaminacije.

Poleg tega omogoča enostavno zbiranje in shranjevanje vzorcev, kar zagotavlja priročno in organizirano rešitev pri izvajanju testov in analiz.

Z uporabo PS-14 posode za vzorce 14 mm lahko dosežete natančne rezultate meritev brez skrbi glede kontaminacije ali izgube vzorcev.

 

Za koga je primerna PS-14 posoda

  1. Laboratorije: zagotavlja priročno sredstvo za zbiranje, shranjevanje in manipulacijo vzorcev v laboratorijskih okoljih.
  2. Prehrambeno industrijo: uporabna je pri preverjanju kakovosti, analizah in testiranju izdelkov, kot so hrana, pijače, dodatki in prehranski izdelki.
  3. Farmacevtsko industrijo: omogoča zbiranje vzorcev z visoko stopnjo higiene in preprečuje navzkrižno kontaminacijo med testiranjem in analizami.
  4. Kemično industrijo: uporablja se pri kemikalijah, reagentih in drugih kemikalijah za zbiranje in shranjevanje vzorcev ter preprečuje kontaminacijo.
  5. Raziskovalne institucije: zagotavlja učinkovit način zbiranja in shranjevanja vzorcev za raziskovalne namene v različnih disciplinah.
  6. Proizvodnjo in nadzor kakovosti: omogoča enostavno vzorčenje in testiranje izdelkov ter zagotavlja natančnost in zanesljivost rezultatov.
  7. Okoljevarstvene agencije: uporabna je pri zbiranju vzorcev vode, tal, zraka in drugih okoljskih medijev za nadzor kakovosti in analize.

 

Tehnične specifikacije

 

Ostala poimenovanja: PS14, PS 14, PS_14

 

Vabimo vas k branju člankov

 

Povpraševanje