ROTRONIC vlaga, temperatura, CO2, differencialni tlak, aktivnost vode, dew point, O2, monitoring

Rotronic je švicarski proizvajalec merilnih instrumentov, ki je del skupine Process Sensing Technologies PST. To skupino sestavljajo podjetja, kot so Michell Instruments, Analytical Industries Inc, LDetek, Dynament, Ntron in SST.

Njihovi merilni instrumenti in nadzorne rešitve so znani po svoji enostavni uporabi, nizki potrebi po vzdrževanju ter skladnosti z zahtevami GAMP in FDA. Glavni del njihovega portfelja je merjenje temperature in spremljanje relativne vlažnosti. Sem sodijo industrijska tipala, senzorji vlažnosti, merilna tipala, zapisovalniki podatkov, ročni instrumenti, merilni pretvorniki in OEM izdelki. Zasnovani so za merjenje CO2, diferencialnega in procesnega tlaka, pretoka, rosišča, vodne aktivnosti ter analognih signalov.

Rotronic programski in strojni sistem za nadzor (RMS) omogoča spremljanje različnih izmerjenih podatkov na enostaven in zanesljiv način. Prav tako ponujajo storitve, kot so mapiranje, validacija in kalibracija, ki dopolnjujejo njihov portfelj izdelkov in rešitev.

Iskanje

Filter