TTT-CAL-020 temperaturno tipalo uporovno (TC), thermowell, procesni priključek

Iskanje

Šifra: TTT-CAL-020


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 3 delovne dni ali nujno

Standardno:

 • število elementov v izvedbi: ali 2
 • merilni element: NiCr-Ni tip “K”, Fe-CuNi tip “J”, Cu-CuNi tip “T”, NiCrSi-NiSi tip “N”, Pt30Rh-Pt6Rh tip “B”, Fe-CuNi tip “L” ali Cu-CuNi tip “U”
 • klasa točnosti: klasa 1 po SIST-EN 60584-1:2015
 • vgradna dolžina: x (mm)
 • dolžina zaščitnega vratu: 55 mm ali x
 • procesni priključek: G 1/2” ali x
 • premer zaščitne cevi: 9 mm ali x
 • ostalo glejte tehnični lis
ELPRO


Področja:

Opis

TTT-CAL-020 temperaturno tipalo uporovno (TC); s priključno glavo in procesnim priključkom pri glavi; v zaščitnem ohišju (thermowell z merilnim vložkom), je zelo pogosta izvedba za merjenje temperature v industrijskih procesih (tekočine, plini, vakuum). Če potrebujete višje ali nižje delovno območje izberite TTT-CAL-010 ali druge.

Ta tip tipala, zasnovanega za delovanje v okoljih z intenzivnimi vibracijami, demonstrira odpornost, ki ga razlikuje od tradicionalnih uporovnih tipal.

ON SITE CAL izvedbe so temperaturna tipala z dodano kalibracijsko odprtino za referenčno tipalo. Izvedba omogoča kalibracijo ali preveritev točnosti brez prekinitve procesa.

Standardno referenčno tipalo (v kodirni tabeli REF) je premera 1,5 mm, ustrezne dolžine, s priključnim PTFE kablom in akreditiranim kalibracijskim certifikatom.

Izpostavljena izvedba TTT-CAL-020 je pogosta pri merjenju temperature v procesih (tekočine, plini, vakuum,…). Zaščitni vrat ščiti priključno glavo in pred višjimi temperaturami procesa.

V priključni glavi je lahko vgrajen merilni pretvornik z analognim ali digitalnim izhodom: TTU-CAL-020/MP.

Tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju.

 

Temperaturno območje

 •  priporočeno za temperature od 0 °C do 150 °C, lahko tudi -200 °C do 850 °C, če se zagotovi temperatura pri priključni glavi maksimalno 80/100 °C.

 

Thermowell izvedba

Temperaturna tipala z zaščitnim ohišjem oziroma thermowell izvedbe imajo v notranjosti izmenljiv merilni vložek za enostavno zamenjavo ali kalibracijo, brez prekinitve procesa.

Zaščitni vrat ščiti priključno glavo in pretvornik pred višjimi temperaturami procesa.

Sam thermowell lahko dodatno zaščitimo s PTFE ali podobno zaščito za agresivne medije. Vsi zunanji deli so varjeni na ohišje.

 

Kalibracija

Vsa temperaturna tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju in vsa lahko naročite izdelana po meri.

 

Po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu. Pokličite nas ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas. Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Kako naročiti tipalo?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, željene dimezije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte. Poklicali vas bomo in/ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo. BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

 

Vabimo vas k branju

 

Ostala poimenovanja: TTT-CAL 020, TTT-CAL_020, TTT_CAL_020

Povpraševanje

  Morda vam bo prav tako všeč…