TTU-CAL-010 temperaturno tipalo uporovno (RTD), thermowell, procesni priključek, zaščitni vrat

Iskanje

Šifra: TTU-CAL-010


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 3 delovne dni ali nujno

Standardno:

 • število senzorjev: 1 ali 2
 • merilni element: Pt100, Pt500, Pt1000 ali Pt2000
 • klasa točnosti: A ali A+
 • vezava senzorja: 2, 3 ali 4 žična
 • vgradna dolžina: x (mm)
 • dolžina zaščitnega vratu: 55 mm ali x
 • procesni priključek: G 1/2” ali x
 • premer zaščitne cevi: 6 mm ali x
 • ostalo glejte tehnični list
rotronicELPRO


Področja:

Opis

TTU-CAL-010 temperaturno tipalo uporovno (RTD); s priključno glavo in procesnim priključkom na zaščitnem vratu; v zaščitnem ohišju (thermowell z merilnim vložkom), je zelo pogosta izvedba za merjenje temperature v industrijskih procesih (tekočine, plini, vakuum). 

ON SITE CAL izvedbe so temperaturna tipala z dodano kalibracijsko odprtino za referenčno tipalo.

Izvedba omogoča kalibracijo ali preveritev točnosti brez prekinitve procesa.

Standardno referenčno tipalo (v kodirni tabeli REF) je premera 1.5 mm, ustrezne dolžine, s priključnim PTFE kablom in akreditiranim kalibracijskim certifikatom.

Izpostavljena izvedba TTU-CAL-010 je pogosta pri merjenju temperature v procesih (tekočine, plini, vakuum,…). Zaščitni vrat ščiti priključno glavo in pred višjimi temperaturami procesa.

V priključni glavi je lahko vgrajen merilni pretvornik z analognim ali digitalnim izhodom.

Tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju.

 

Temperaturno območje

 • za temperature od -250 °C do 850 °C

 

Thermowell izvedba

Temperaturno tipalo z zaščitnim ohišjem oziroma thermowell izvedba ima v notranjosti izmenljiv merilni vložek za enostavno zamenjavo ali kalibracijo, brez prekinitve procesa. Zaščitni vrat ščiti priključno glavo in pretvornik pred višjimi temperaturami procesa. Sam thermowell lahko dodatno zaščitimo s PTFE ali podobno zaščito za agresivne medije. Vsi zunanji deli so varjeni na ohišje.

Priporočena minimalna vgradna dolžina (globina) je 10 kratnik zunanjega premera cevi. Lahko je krajša, vendar z vplivom na točnost meritve.

Luknjičasto izvedbo izberemo za hitrejše meritve temperatur zraka (prezračevanje), zoženo konico pa tam, kjer je potrebna zelo hitra meritev.

 

Kalibracija

Vsa temperaturna tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju in vsa lahko naročite izdelana po meri.

 

Temperaturno tipalo po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu. Pokličite nas ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas. Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Kako naročiti tipalo?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, željene dimenzije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte. Poklicali vas bomo in/ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo. BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

 

Vabimo vas k branju

 

Ostala poimenovanja TTU-CAL-010: TTU-CAL 010, TTU-CAL_010, TTU-CAL010

Povpraševanje

  Morda vam bo prav tako všeč…