TTU-CAL-090 temperaturno tipalo uporovno (RTD) s priključno glavo

Iskanje

Šifra: TTU-CAL-090


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 3 delovne dni ali nujno

Standardno:

  • število senzorjev: 1 ali 2
  • merilni element: Pt100, Pt500, Pt1000 ali Pt2000
  • klasa točnosti: A ali A+
  • vezava senzorja: 2, 3 ali 4 žična
  • vgradna dolžina: x (mm)
  • dolžina zaščitnega vratu: 55 mm ali x
  • procesni priključek: G 1/2” ali x
  • premer zaščitne cevi: 6 mm ali x
  • ostalo glejte tehnični list
rotronicELPRO


Področja:

Opis

TTU-CAL-090 temperaturno tipalo uporovno (RTD) s priključno glavo, so zelo pogoste izvedbe za merjenje temperature v industrijskih procesih (tekočine, plini, vakuum).

 ON SITE CAL izvedbe so temperaturna tipala z dodano kalibracijsko odprtino za referenčno tipalo. Izvedba omogoča kalibracijo ali preveritev točnosti brez prekinitve procesa.

Standardno referenčno tipalo (v kodirni tabeli REF) je premera 1.5 mm, ustrezne dolžine, s priključnim PTFE kablom in akreditiranim kalibracijskim certifikatom.

Izpostavljena izvedba TTU-CAL-090 je pogosta pri merjenju temperature v procesih (tekočine, plini, vakuum,…). Zaščitni vrat ščiti priključno glavo in pred višjimi temperaturami procesa.

V priključni glavi je lahko vgrajen merilni pretvornik z analognim ali digitalnim izhodom.

Tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju.

 

Temperaturno območje

  • za temperature od -250 °C do +850 °C

Kalibracija

Vsa temperaturna tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju in vsa lahko naročite izdelana po meri.

 

Temperaturn tipalo po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu. Pokličite nas ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas. Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Kako naročiti tipalo?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, željene dimenzije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte. Poklicali vas bomo in ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo. BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

 

Vabimo vas k branju

 

Ostala poimenovanja TTU-CAL-090: TTU-CAL 090, TTU-CAL_090, TTU-CAL090

Povpraševanje