TTT-CAL-010 temperaturno tipalo uporovno (TC), thermowell, procesni priključek, zaščitni vrat

Iskanje

Šifra: TTT-CAL-010


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 3 delovne dni ali nujno

Standardno:

 • število elementov v izvedbi: 1, 2 ali 3
 • merilni element: NiCr-Ni tip “K”, Fe-CuNi tip “J”, Cu-CuNi tip “T”, NiCrSi-NiSi tip “N”, Pt30Rh-Pt6Rh tip “B”, Fe-CuNi tip “L” ali Cu-CuNi tip “U”
 • klasa točnosti: klasa 1 po SIST-EN 60584-1:2015
 • vgradna dolžina: x (mm)
 • dolžina zaščitnega vratu: 55 mm ali x
 • procesni priključek: G 1/2” ali x
 • premer zaščitne cevi: 9 mm ali x
 • ostalo glejte tehnični list
rotronicELPRO


Področja:

Opis

TTT-CAL-010 temperaturno tipalo uporovno (TC); s priključno glavo in procesnim priključkom na zaščitnem vratu; v zaščitnem ohišju (thermowell z merilnim vložkom), je zelo pogosta izvedba za merjenje temperature v industrijskih procesih (tekočine, plini, vakuum).

Ta tip tipala, zasnovanega za delovanje v okoljih z intenzivnimi vibracijami, demonstrira odpornost, ki ga razlikuje od tradicionalnih uporovnih tipal.

ON SITE CAL izvedbe so temperaturna tipala z dodano kalibracijsko odprtino za referenčno tipalo. Izvedba omogoča kalibracijo ali preveritev točnosti brez prekinitve procesa.

Standardno referenčno tipalo (v kodirni tabeli REF) je premera 1,5 mm, ustrezne dolžine, s priključnim PTFE kablom in akreditiranim kalibracijskim certifikatom.

Izpostavljena izvedba TTT-CAL-010 je pogosta pri merjenju temperature v procesih (tekočine, plini, vakuum,…). Zaščitni vrat ščiti priključno glavo in pred višjimi temperaturami procesa.

V priključni glavi je lahko vgrajen merilni pretvornik z analognim ali digitalnim izhodom.

Tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju.

 

Temperaturno območje

 • za temperature od -250 °C do 850 °C

 

Izbira izvedbe

Preko šifranta v zavihku Dokumentacija izberite željeno izvedbo ali nas pokličite na 02 62 96 720 ali pišite na obrazec Povpraševanje ter nam dovolite, da vam pomagamo pri izbiri.

Priporočamo vgradno dolžino najmanj deset kratnik (10x) premera cevi, krajše ima negativni vpliv na točnost meritve.

Luknjičasto konico izberemo pri hitrejših meritvah zraka (prezračevanje), zoženo konico pa za hitre meritve drugih medijev. Tipalo je lahko tudi v Ex izvedbi ali pa v kombinaciji z merilnim pretvornikom, glejte TTT-CAL-010/MP.

 

Thermowell izvedba

Temperaturna tipala z zaščitnim ohišjem oziroma thermowell izvedbe imajo v notranjosti izmenljiv merilni vložek za enostavno menjavo ali kalibracijo, brez prekinitve procesa.

Zaščitni vrat ščiti priključno glavo in pretvornik pred višjimi temperaturami procesa.

Sam thermowell lahko dodatno zaščitimo s PTFE ali podobno zaščito za agresivne medije. Vsi zunanji deli so varjeni na ohišje.

 

Kalibracija

Vsa temperaturna tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju in vsa lahko naročite izdelana po meri.

 

Temperaturn tipalo po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu. Pokličite nas ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas. Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Kako naročiti tipalo?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, željene dimenzije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte. Poklicali vas bomo in/ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo. BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

 

Vabimo vas k branju

 

Ostala poimenovanja: TTT-CAL-010, TTT-CAL 010, TTT-CAL_010, TTT-CAL010

Povpraševanje

  Morda vam bo prav tako všeč…