TT-POV-TCK4.2x100K400x1000SS termoelement za površinsko merjenje temperature (glava fi 4,2 mm)

Iskanje

Šifra: TT-POV-TCK4.2x100K400x1000SS


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 3 delovne dni ali nujno

 

 • premer merilne glave 4,2 mm – kotna izvedba
 • merilni element: termočlen NiCr-Ni, tip “K”
 • delovna temperatura: -50 °C … 400 °C
 • odzivni čas (T99): 2 s
 • s priključnim kablom l = 1000 mm in miniaturnim konektorjem, vtikač (možne prilagoditve)
 • vzdržljivost: A (več kot 50000 meritev do max. 300 °C)

 

rotronicELPRO

Opis

TT-POV-TCK4.2x100K400x1000SS prenosni termoelement za površinsko (kontaktno) merjenje temperature, s hitrim odzivnim časom, primeren do 400 °C, kotna izvedba.

 

Temperatura površin se najustrezneje meri s specialnimi temperaturnimi tipali za merjenje temperature površin.

Prednost meritve s kontaktnimi (dotikalnimi) tipali je v točnosti, ponovljivosti in enostavnosti meritve.

Za priklop na merilnik je nameščen konektor (v standardni izvedbi je to miniaturni vtikač), ki ga lahko zamenjamo z drugimi glede na merilnik, ki se uporablja.

To izvedbo površinskega tipala priporočamo za prenosne meritve temperatur trdnih površin, na primer na: ceveh, orodjih, izdelkih, embalaži, stenah ipd.

Manjša merilna glava tega modela omogoča merjenje na tudi zelo majhnih površinah, ali v izvrtinah orodij, ali v zaščitnih ceveh/tulkah.

 

Izdelki za merjenje temperature površin trgovsko nosijo različna poimenovanja kot so: kontaktna, dotikalna, površinska tipala, termoelementi, senzorji ali sonde.

Temperaturo površin lahko merimo tudi z brezkontaktnimi IR merilniki ali drugimi posebnimi izvedbami ali celo z zelo poenostavljenimi izvedbami kot so žični termoelementi, objemna tipala, termoelementi z očesci, posebne ploščice ipd.

Za ustrezno izbiro je pomembno poznati zahteve procesa: a gre za prenosno ali fiksno meritev, za občasno ali dolgotrajno, za natančno ali okvirno … Izbira je lahko zahtevna.

 

Izbira izvedbe

Preko šifranta v zavihku Dokumentacija izberite želeno izvedbo ali nas pokličite na 02 62 96 720 ali pišite na obrazec Povpraševanje ter nam dovolite, da vam pomagamo pri izbiri.

 

Kalibracija

Vsa temperaturna tipala lahko naročite tudi z akreditiranim certifikatom ali samo s preveritvijo v želenem območju in vsa lahko naročite izdelana po meri.

 

Po meri

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu.

Pokličite nas ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas.

Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

Hitro, strokovno in po meri naročnika, to so naše odlike po katerih nas boste hitro prepoznali. V sodelovanju z nami boste prejeli izdelke najvišje kakovosti ter vse pripadajoče storitve, od kalibracijskih, garancijskih, svetovalnih, vgradnih in servisnih uslug.

 

Kako naročiti tipalo?

Iz okenca Povpraševanje pošljite vaše zahteve v katerih zapišite delovno temperaturo, željene dimenzije in namen uporabe. Ne pozabite na vašo telefonsko številko in naslov elektronske pošte.

Poklicali vas bomo in/ali poslali ponudbo, da jo potrdite pred izvedbo.

BREZ SKRBI: ničesar ne bomo naredili brez vaše predhodne odobritve.

 

Uporaba

 • oddelki kakovosti
 • vhodne kontrole
 • izhodne kontrole
 • merilnice
 • vzdrževanje
 • tehnologija
 • testiranje izdelkov in materialov
 • razvoj …

Pogosto se uporabljajo za kontrolo vtičnih termoelementov v orodjih in grelnih telesih na strojih za predelavo plastike in gume ter za kontrolo gotovih izdelkov

Primer uporabe: plastičarski komplet

 

Vabljeni k branju

 

Ostala poimenovanja: TT-POV-TCK 4.2x100K400x1000SS, TT-POV-TCK 4.2×100 K 400×1000 SS, TTPOVTCK4.2x100K400x1000SS, TT-POV-TCK4.2x100K

Povpraševanje