PSD-30 elektronsko tlačno stikalo z zaslonom standardne verzije WIKA

Iskanje

Šifra: PSD-30


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

 • intuitivna in hitra namestitev
 • primeren za industrijsko uporabo
 • preprosto berljiv, robusten zaslon
 • standardna verzija tlačnega stikala
 • enostavne in prilagodljive konfiguracije namestitve


Področja:

Opis

PSD-30 elektronsko tlačno stikalo z zaslonom standardne verzije WIKA se uporablja pri nadziranju tlaka plinskih in tekočih medijev. Stikalo se odpira in zapira, ko je dosežen prednastavljeni tlak.

Nagrajen za dizajn in funkcionalnost
Uspešno zasnovo in odlično funkcionalnost družine stikal WIKA smo potrdili že z zmago na nagradi “iF product design award 2009” za tlačno stikalo PSD-30.

Robustni LED-zaslon je zasnovan z 9 mm visokimi znaki (največji možni) in z rahlim naklonom, da je odčitavanje tlaka lažje od daleč. Uporabljen je 14-segmentni zaslon, saj zelo dobro predstavlja besedilo.
Delovanje s tremi tipkami omogoča preprosto, intuitivno krmarjenje po meniju brez dodatne pomoči. Navigacija po meniju je v skladu z najnovejšim standardom VDMA. Cilj standarda VDMA za senzorje tekočine (24574-1, 1. del – tlačna stikala) je poenostaviti uporabo tlačnih stikal s standardizacijo navigacije in prikaza po meniju.

Krmilne tipke so zasnovane v čim večji meri in so razporejene ergonomsko, da zagotavljajo hitre in enostavne nastavitve. Upravljanje brez kakršne koli dodatne pomoči je olajšano s taktilnimi povratnimi informacijami.

Prilagojena namestitev
Namestitev PSD-30 in PSD-31 je mogoče prilagoditi posamezni montažni situaciji. Zaradi skoraj neomejenega vrtenja zaslona in ohišja za več kot 300 ° je zaslon mogoče prilagoditi neodvisno od električne povezave. Zaslon je vedno mogoče poravnati tako, da je obrnjen proti operaterju, povezava M12 x 1 pa je postavljena tako, da ustreza želeni napeljavi kabla.

Visoka kvaliteta
Med razvojem družine stikal WIKA je bila velika vrednost namenjena robustni zasnovi in ​​izbiri ustreznih materialov, primernih za strojno uporabo. Iz tega razloga sta ohišje in navojni priključek električnega konektorja izdelani iz nerjavečega jekla. Previjanje ali odtrganje konektorja je tako rekoč nemogoče.

IO-Link
Z izbirnim izhodnim signalom v skladu s komunikacijskim standardom IO-Link omogočata PSD-30 in PSD-31 hitro integracijo v sodobne avtomatizacijske sisteme. IO-Link ponuja še hitrejšo namestitev, parametrizacijo in večjo funkcionalnost PSD-30 in PSD-31.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih .pdf dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije

 • strojništvo
 • obdelovalni stroji
 • črpalke in kompresorji
 • hidravlika in pnevmatika

Video predstavitev PSD-30

Povpraševanje

  Morda vam bo prav tako všeč…