DA10 diferenčno tlačno stikalo (Ex d) WIKA

Iskanje

Šifra: DA10


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • za preklapljanje električnih bremen ni potreben napajalnik
  • 1 ali 2 neodvisni nastavljeni točki, SPDT ali DPDT, visoka preklopna moč do 250 V AC, 20 A
  • nastavitev se giblje od 0 … 16 mbar do 0 … 40 bar z visokim statičnim in visokim enostranskim tlakom do 160 bar


Področja:

,

Opis

DA10 diferenčno tlačno stikalo (Ex d) WIKA se uporablja pri merjenju tlaka plinskih in tekočih medijev.

Ta visokokakovostna diferenčna tlačna stikala so bila razvita posebej za varnostne primere. Visoka kakovost izdelkov in izdelava v skladu z ISO 9001 zagotavljata zanesljiv nadzor vašega obrata. V proizvodnji stikala na vsakem koraku izsledi programska oprema za zagotavljanje kakovosti, nato pa so 100 % preizkušena.

Da bi zagotovili čim bolj prilagodljivo delovanje, so diferenčna tlačna stikala opremljena z mikro stikali, ki omogočajo neposredno preklapljanje električne obremenitve do 250 V, 20 A.

Za nižje nazivne moči preklopne moči, na primer za PLC aplikacije, lahko kot možnost izberete mikro stikala, polnjena z argonom, s pozlačenimi kontakti.

Vsi navlaženi materiali so standardno iz nerjavečega jekla. Za aplikacije s posebnimi zahtevami na mokrih delih je na voljo različica z Monel®.

Z uporabo membranskega merilnega sistema je diferenčno tlačno stikalo DA izjemno robustno in zagotavlja optimalne obratovalne lastnosti in najvišje merilne zmogljivosti s ponovljivostjo manj kot 1 % razpona.

Procesna povezava s sredinsko razdaljo 54 mm nižjega nosilca omogoča enostavno in udobno namestitev standardnega razdelilnika ventilov. Ponovljivost: ≤ 1 % razpona. Robustno ohišje stikala iz aluminijeve. zlitine, IP66, NEMA 4X

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih .pdf dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

Pogosta uporaba DA10

  • nadzor filtra in nivoja
  • nadzor diferenčnega tlaka in nadzor procesov
  • za plinaste, tekoče in agresivne medije, tudi v agresivnem okolju
  • varnostno kritične aplikacije v splošnih procesnih instrumentacijah, zlasti v kemični in petrokemični industriji, naftni in plinski industriji, proizvodnji električne energije, vklj. jedrske elektrarne, industrija vode / odpadne vode, rudarstvo

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…