DW03UN diferenčno tlačno stikalo za nizka območja nastavitve WIKA

Iskanje

Šifra: DW03UN


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

Dokumentacija

  • za preklapljanje električnih bremen ni potreben napajalnik
  • 1 nastavljena točka, SPDT, visoka preklopna moč do 250 V AC, 10 A
  • nastavitev je od 0.3 … 2.5 mbar do 0.7 … 16 mbar pri visokem delovnem tlaku in visokem statičnem tlaku do 300 mbar


Področja:

,

Opis

DW03UN diferenčno tlačno stikalo za nizka območja nastavitve WIKA se uporablja pri merjenju tlaka plinskih in tekočih medijev.

Ta visokokakovostna diferenčna tlačna stikala so bila razvita posebej za varnostno kritične aplikacije. Visoka kakovost izdelkov in izdelava v skladu z ISO 9001 zagotavljata zanesljiv nadzor vašega obrata. V proizvodnji stikala na vsakem koraku izsledi programska oprema za zagotavljanje kakovosti, nato pa so 100 % preizkušena.

Da bi zagotovili čim bolj prilagodljivo delovanje, so diferenčna tlačna stikala opremljena z mikro stikali, ki omogočajo neposredno preklapljanje električne obremenitve do 250 V, 20 A.

Za nižje nazivne moči preklopne moči, na primer za aplikacije PLC, lahko kot možnost izberete mikro stikala, polnjena z argonom, z pozlačenimi kontakti.

Vsi navlaženi materiali so standardno iz nerjavečega jekla. Za aplikacije s posebnimi zahtevami na mokrih delih je na voljo različica z Monel®.

Z uporabo membranskega merilnega sistema je model diferenčnega tlačnega stikala DW izjemno robustno in zagotavlja optimalne obratovalne lastnosti in najvišje merilne zmogljivosti s ponovljivostjo manj kot 1 % razpona.

Procesna povezava s sredinsko razdaljo 54 mm nižjega nosilca omogoča enostavno in udobno namestitev standardnega razdelilnika ventilov. Na voljo lastna varnost Ex ia. Robustno ohišje stikala iz nerjavečega jekla 316L, IP66, NEMA 4X

 

Področja uporabe, aplikacije DW03UN

  • za plinaste in suhe medije
  • nadzor diferenčnega tlaka in nadzor procesov
  • varnostno kritične aplikacije v splošnih procesnih instrumentacijah, zlasti v HVAC in proizvodnji električne energije, vključno z jedrske elektrarne

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih .pdf dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…