PSD-31 elektronsko tlačno stikalo z zaslonom in flush membrano WIKA

Iskanje

Šifra: PSD-31


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • intuitivna in hitra namestitev
  • preprosto berljiv, robusten zaslon
  • verzija tlačnega stikala s flush membrano
  • enostavne in prilagodljive konfiguracije namestitve


Področja:

Opis

PSD-31 elektronsko tlačno stikalo z zaslonom in flush membrano WIKA se uporablja pri merjenju tlaka plinskih in tekočih medijev.

Nagrajeni v oblikovanju in funkcionalnosti
Uspešno zasnovo in odlično funkcionalnost družine stikal WIKA smo potrdili že z zmago na nagradi “iF product design award 2009” za tlačno stikalo PSD-30.

Robustni LED-zaslon je bil zasnovan z 9 mm visokimi znaki (največji možni) in z rahlim naklonom, da je odčitavanje tlaka čim dlje od daleč. Uporabljen je 14-segmentni zaslon, saj zelo dobro predstavlja besedilo.
Delovanje s tremi tipkami omogoča preprosto, intuitivno krmarjenje po meniju brez dodatne pomoči. Navigacija po meniju je v skladu z najnovejšim standardom VDMA. Cilj standarda VDMA za senzorje tekočine (24574-1, 1. del – tlačna stikala) je poenostaviti uporabo tlačnih stikal s standardizacijo navigacije in prikaza po meniju.

Krmilne tipke so zasnovane v čim večji meri in so razporejene ergonomsko, da zagotavljajo hitre in enostavne nastavitve. Upravljanje brez kakršne koli dodatne pomoči je olajšano s taktilnimi povratnimi informacijami.

Prilagojena namestitev
Namestitev PSD-30 in PSD-31 je mogoče prilagodljivo prilagoditi posamezni montažni situaciji. Zaradi skoraj neomejenega vrtenja zaslona in ohišja za več kot 300 ° je zaslon mogoče prilagoditi neodvisno od električne povezave. Zaslon je tako vedno mogoče poravnati tako, da je obrnjen proti operaterju, povezava M12 x 1 pa je postavljena tako, da ustreza želeni napeljavi kabla.

Visoka kvaliteta
Med razvojem družine stikal WIKA je bila velika vrednost namenjena robustni zasnovi in ​​izbiri ustreznih materialov, primernih za strojno uporabo. Iz tega razloga sta ohišje in navojni priključek električnega konektorja izdelani iz nerjavečega jekla. Previjanje ali odtrganje konektorja je tako rekoč nemogoče.

IO-Link
Z izbirnim izhodnim signalom v skladu s komunikacijskim standardom IO-Link omogočata PSD-30 in PSD-31 hitro integracijo v sodobne avtomatizacijske sisteme. IO-Link ponuja še hitrejšo namestitev, parametrizacijo in večjo funkcionalnost PSD-30 in PSD-31.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih .pdf dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije PSD-31

  • trojništvo
  • obdelovalni stroji
  • črpalke in kompresorji
  • hidravlika in pnevmatika

Povpraševanje