PSA-31 elektronsko tlačno stikalo WIKA

Iskanje

Šifra: PSA-31


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: okvirno 3-4 tedne

 

  • intuitivna in hitra namestitev
  • komunikacijski standard IO-Link
  • enostavno berljiv in robusten zaslon
  • EHEDG certifikat in 3-A higienski standard
  • območje tlaka: od 0 bar … 1 bar do 0 bar … 25 bar
  • enostavne in prilagodljive konfiguracije namestitve


Področja:

Opis

PSA-31 elektronsko tlačno stikalo WIKA se uporablja pri merjenju tlaka plinskih in tekočih medijev.

Nagrajeni v oblikovanju in funkcionalnosti
Uspešno zasnovo in odlično funkcionalnost družine stikal WIKA smo potrdili že z nagrado “iF product design award 2009” za tlačno stikalo PSD-30.

Robustni LED zaslon je bil zasnovan z 9 mm velikimi znaki (največji možni) in z rahlim naklonom, da bi bilo branje nivoja čim lažje od daleč. Uporabljen je 14-segmentni zaslon, saj zelo dobro predstavlja besedilo.

Delovanje s tremi tipkami omogoča preprosto, intuitivno krmarjenje po meniju brez dodatne pomoči. Navigacija po meniju je zasnovana v skladu z najnovejšim standardom VDMA. Cilj standarda VDMA za senzorje tekočin (24574-1, 1. del – tlačna stikala) je poenostaviti uporabo tlačnih stikal s standardizacijo navigacije in prikaza po meniju.

Krmilne tipke so zasnovane v čim večji velikosti in so razporejene ergonomsko, da zagotavljajo hitre in enostavne nastavitve. Upravljanje brez dodatne pomoči je olajšano s taktilnimi povratnimi informacijami.

Prilagojena namestitev
Inštalacijo PSA-31 je možno fleksibilno prilagoditi posamezni namestitveni situaciji. Zaradi skoraj neomejenega vrtenja zaslona in ohišja za več kot 300 ° je zaslon mogoče prilagoditi neodvisno od električne povezave. Zaslon je tako vedno mogoče poravnati tako, da je obrnjen proti operaterju, priključek M12 x 1 pa je pozicioniran tako, da ustreza želeni napeljavi kabla.

Visoka kvaliteta
Med razvojem družine stikal WIKA sta imeli visoko prioriteto robustna zasnova in ​​izbira ustreznih materialov, primernih za strojno uporabo. Iz tega razloga sta ohišje in navojni priključek električnega konektorja izdelana iz nerjavečega jekla. Pretrganje konektorja je zato virtualno nemogoče.

IO-Link
Z izbirnim izhodnim signalom v skladu s komunikacijskim standardom IO-Link omogoča PSA-31 hitro integracijo v sodobne avtomatizacijske sisteme. IO-Link ponuja še hitrejšo namestitev, parametrizacijo in večjo funkcionalnost PSA-31.

 

Področja uporabe, aplikacije PSA-31

  • sanitarne aplikacije
  • prehrambena industrija
  • farmacevtska industrija
  • stroji za polnjenje in pakiranje

Povpraševanje