Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

ZNIŽANJE CEN POPRAVIL ANALIZATORJEV DIMNIH PLINOV

ELPRO Lepenik z oktobrom 2020 izvaja prilagoditev cen popravil analizatorjev dimnih plinov ECOM

KER VAS POSLUŠAMO IN SLIŠIMO bomo z oktobrom 2020 izvedli prilagoditev servisne in cenovne politike. Vplivali bosta na močno znižanje cen popravil analizatorjev dimnih plinov. Slednje se nanaša na uporabnike ecom.

Kako smo to dosegli:

  1. Servisne postopke smo optimizirali. Na osnovi izkušenj, smo zmanjšali število stalno preverjanih točk. Uporabniki ne veste, da je naša lista stalnih preveritev precej dolga – t.i. izhodna kontrola, 2 strani. Točke, ki so bile trajno OK in pri njih nismo opazili težav, smo umaknili in tako skrajšali postopek. Nadalje smo po lestvici predvidevanja preverjali, kaj bi se vam lahko zgodilo v naslednjih 12 mesecih. A to je bilo časovno zahtevno in zato predrago, zato smo tole umaknili. Močno so se tudi podaljšale življenjske dobe senzorjev. Zato s tem posegom v večini primerov ne bomo vplivali na dobo delovanja po servisu. Če pa boste želeli, lahko to še vedno opravimo. 
  2. HITRI SERVIS ostaja namenjen hitri odpravi samo dotične napake, nič ostalega se ne preverja.
  3. Močno smo znižali marže na rezervnih delih, ker je bil naročnikom ta del najpogosteje trn v peti in pomembna med konkurenčna primerjava. Ecom je vrhunski aparat, namenjen vsakodnevni uporabi najmanj 10 let, zato so deli in rezervni deli robustni, dolgo delujoči in zato tudi dražji od večine konkurenčnih. 10 letni TCO (total cost of ownership) na drugi strani pa kaže izredno nizek ekonomski vložek na leto, od 125 do 175 € letno + stroške kalibracije. 
  4. Optimizirali smo zalogo rezervnih delov, povečali smo obdobje med naročili proizvajalcu, tako smo znižali logistične stroške.
  5. Delamo na posodobitvah procesa servisa in optimizaciji stroškov, a osnoven namen ostaja: APARAT MORA BITI POLNO UPORABEN vsaj naslednjih 6 mesecev.

Kaj to pomeni za uporabnike?

NIŽJO CENO POPRAVIL

GARANCIJA NAJNIŽJE CENE – NI VEČ POPUSTOV – najnižje možne marže ne dovolijo kakršnihkoli popustov, ne količinskih, ne partnerskih, ne na stalnost. A nič hudega, v vsakem primeru boste z naše stani prejeli nižji obračun kot bi ga do sedaj.

Močno znižana cena senzorjev pomeni, da PREVERITEV s plini ni več izbirna – mora biti ob zaključku servisa in je odvisna od števila vgrajenih senzorjev. A ceno preveritev smo znižali na tretjino prejšnje.

Upamo, da boste naš trud in prilagoditev trenutnim razmeram sprejeli z navdušenjem. Mi bi si sicer želeli delati z več fleksibilnosti v cenah in storitvah ter prilagoditvah s popusti, a razumemo, da trenutni časi od vseh nas pričakujejo absolutno optimizacijo glede na namen in manj razlik med uporabniki.       

POSEBNOST

Nudimo vam tudi letni pregled vašega analizatorja dimnih plinov – več na povezavi.


Pokličite nas!

Telefon: +386 2 62 96 720

Za mnenja in razlage sta vedno na voljo:

strokovnjak za ECOM izdelke: Rok Samec

strokovnjakinja področja: Barbara Čičak


Avtorica: Aleksandra Lepenik
september 2020
, revizija oktober 2023


Sorodni članki:

Wöhler HD-Video-Endoskopi

Wöhler aplikacija za VIS 700 pregledovalni sistem

ECOMunikacija za analizatorje dimnih plinov

Dimnikarska oprema za brezhibno kurilno sezono


Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]