Analizatorji dimnih plinov ecom

Kompaktni in robustni analizatorji dimnih plinov Ecom se najpogosteje uporabljajo v industriji. Daljši čas neprekinjenega delovanja baterije in visoka vzdržljivost so odlike, s katerimi se ponašajo merilniki dimnih plinov partnerja ecom.

Svojo vizijo proizvodnje merilnih in ostalih instrumentov so ob ustanovitvi l.1985 usmerili v skrbi za podnebne spremembe. Zastavili so si cilj, da bi lahko izmerili emisije CO2 v vsaki hiši in z merilnimi napravami določili učinkovitost ogrevalnega sistema. Prav zaradi kvalitetnih izdelkov in Naše zaveze, je ecom Nemčija s proizvodnjo analizatorjev dimnih plinov pomemben del naše servisne dejavnosti. Podpora, servis s kalibracijo in izobraževanje je naš doprinos k varnemu in nadzorovanemu delovanju kurilnih naprav in skrbi za okolje.

Za dolgo življenjsko dobo in pravilno vzdrževanje vam priporočamo letni pregled analizatorjev dimnih plinov, ki ga opravimo v Elpro Lepenik.

Letni pregled analizatorjev dimnih plinov, ki ga opravimo v Elpro Lepenik zajema kompleten pregled vseh funkcij analizatorja dimnih plinov. Elpro podpora preveri: pravilno delovanje analizatorja dimnih plinovtesnjenje sonde za zajemanje plinov, priklope in podmazanje, gretje sonde pri merjenju sajavosti, delovanje črpalkesenzorjevsistema za praznjenje kondenzata, akumulatorja, izvedemo kalibracijo temperaturne sondekalibracijo senzorjev s certificiranimi testnimi plini, izdamo kalibracijski certifikat.

Če potrebujete več informacij ali svetovanje, se obrnite na nas.

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaš izziv.

Iskanje

Filter