Set UT-ONE B03B BATEMIKA

Iskanje

Šifra: Set UT-ONE B03B


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 4 tedne

 

SET VSEBUJE:

rotronichandheldELPRO

Opis

Set UT-ONE B03B BATEMIKA vsebuje vse, kar potrebujete za natančno in zanesljivo merjenje temperature na terenu. Ta celovit set je oblikovan z mislijo na različne potrebe in zagotavlja izjemno prilagodljivost in kakovost meritev.

Z visoko kakovostnimi komponentami, napredno programsko opremo in napravami, ki so enostavne za uporabo, omogoča natančne in zanesljive rezultate meritev temperature kjerkoli in kadarkoli.

Uporablja se za kalibracije, predvsem za validacije in meritve homogenosti (žarilnih peči, vakuumskih žarilnih peči, peči za termo obdelavo, avtoklavov, laboratorijskih sušilnikov, tunelskih peči) peči, v skladu z CQI-9 in AMS 2750F.

 

Set je sestavljen iz:

 

Središče seta je UT-ONE B03B, visoko zmogljiv 3-kanalni precizni termometer. Ta naprava omogoča natančno spremljanje temperature in zagotavlja zanesljive rezultate.

 

Temperaturna tipala in termoelementi, ki jih vedno prilagodimo željam uporabnika:

  • premer
  • dolžina in oblika ročajev
  • poljubne dolžine priključnega kabla
  • izvedemo po vaši meri

Prilagoditev ne pomeni, da se plača kaj več. Te izvedbe se izdelujejo vedno po naročilu in se lahko zelo prilagodijo, tudi v različne cenovne okvirje. Najpomembnejši je rezultat, zanesljivost in dolga življenjska doba.

Vsa temperaturna tipala lahko izdelamo po vaših željah in zahtevah. Na spletnih straneh so predstavljene najpogostejše izvedbe, v praksi se v glavnem izvaja proizvodnja po naročilu. Pokličite nas ali nam pišite, na osnovi vaših zahtev procesa vam bomo pomagali določiti/izbrati najustreznejšo izvedbo za vas. Standardni dobavni rok je 3 delovne dni, možne so nujne izvedbe v roku 24 h (urgenca).

 

Set vključuje tudi HANDHELD tablico Algiz 10X, ki je opremljena z Windows operacijskim sistemom in namensko programsko opremo BATEMIKA. Ta tablica omogoča preprosto upravljanje in analizo podatkov ter integracijo z UT-ONE B03B termometrom. Z robustno zasnovo in vzdržljivostjo je Algiz 10X idealna naprava za uporabo na terenu.

 

Za prenašanje in varno shranjevanje seta je priložen plastični kovček BA-G012. Ta kovček zagotavlja zaščito pred udarci, vlago in prahom ter omogoča organizacijo in prevoz seta.

 

V setu je vključena tudi sonda okoljskih pogojev (B220A), ki omogoča spremljanje dodatnih dejavnikov, kot so vlažnost in atmosferski tlak. To prispeva k celoviti analizi okoljskih pogojev v povezavi z merjenjem temperature.

 

Za zagotavljanje natančnosti meritev je priložen tudi referenčni upor (R210A), ki omogoča kalibracijo in preverjanje naprav za merjenje temperature.

 

Možna je tudi kombinacija seta z drugimi napravami, kot so:

 

Programska oprema

Programska oprema UT-ONE Applications je paket aplikacij, ki temelji na platformi LabVIEW za komunikacijo med osebnim računalnikom in odčitavanjem termometrov UT-ONE.

Največja prednost je teh merilnikov je, vnašanje korekcijskih faktorjev in polinomov temperaturnih senzorjev in termoelementov, kar omogoča doseganje minimalnih korekcij prikaza temperatur.

Namen aplikacijske programske opreme UT-ONE je zagotoviti priročen vmesnik za splošne namene za funkcionalnost UT-ONE z računalniškega zaslona.

Aplikacije UT ONE prav tako prikazujejo zmožnosti odčitavanja termometra UT-ONE in se lahko uporabljajo kot izhodišče za razvoj uporabniških aplikacij, ki pokrivajo specifično merilno rešitev.

Aplikacije UT-ONE je mogoče brezplačno prenesti iz spletnega mesta in ne zahtevajo dodatnih licenc. Gonilniki LabVIEW so prav tako na voljo brezplačno. Izvorna koda LabVIEW je za izbrane aplikacije in gonilnike na voljo na zahtevo kvalificirane stranke.

 

Vsa oprema je dobavljiva z akreditiranim kalibracijskim certifikatom za temperaturo.

 

Vso ponudbo izdelkov BAMETIKA, si lahko ogledate na: BATEMIKA

 

Ostala poimenovanja: Set-UT-ONE-B03B, Set UT ONE B03B, SetUTONEB03B

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…