iWU-25 ultra high purity tlačni pretvornik za nevarna območja WIKA

Iskanje

Šifra: TP-iWU-25


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • kompaktna oblika
  • odlična EMC stabilnost
  • odobritev ATEX in IECEx cone 0
  • aktivna temperaturna kompenzacija
  • zaščita pred vhodom IP67 s potenciometrom nič s stranskim dostopom


Področja:

,

Opis

iWU-25 ultra high purity tlačni pretvornik za nevarna območja WIKA je naprava, ki zazna tlak in ga pretvori v električni signal, pri čemer je količina odvisna od pritiska ali tekočine.

Kompakten
S svojim majhnim odtisom je iWU-2x najbolj kompaktni pretvornik UHP na trgu. Tako je optimalno primeren za vgradnjo v aplikacije z omejenim pritrdilnim prostorom in tudi v obstoječih obratih ga je mogoče enostavno nadgraditi.

Zanesljivo
Serija iWU-2x združuje najsodobnejše koncepte digitalnih pretvornikov z analogno podobnimi izhodnimi signali, da zagotovi najbolj varno in natančno merjenje tlaka, ki je potrebno za današnje zahteve trga.

Merjenje tlaka, ki temelji na referenci vakuuma, in elektronski ukrepi za zaščito pred motnjami in za odpravljanje hrupa signala zagotavljajo visoko natančnost merjenja tlaka in odlično dolgoročno stabilnost.

Aktivna temperaturna kompenzacija zmanjšuje vpliv spreminjajočih se temperatur na pretvornik, kar omogoča varno delovanje tudi v aplikacijah z visokimi temperaturnimi nihanji (npr. Joule-Thomsonov učinek v primeru raztezanja plina) ali v klimatiziranih prostorih.

Pretvornika iWU-25 (pretok) in iWU-26 (površinski nosilec) sta posebej zasnovana za vzdrževanje torzijskih napetosti, ki se pogosto pojavijo med namestitvijo. Posebna zasnova tankoplastnega senzorja odpravlja nevarnost okvare senzorja zaradi obremenitev na priključku procesa ali varjenih spojev.

Vsestranski
Pretvornik iWU-2x je mogoče enostavno namestiti v notranje ali zunanje sisteme, pa tudi v nevnetljive ali potencialno vnetljive prostore. Hermetično nastavljena ničelna točka “stranski dostop” z zatesnjeno IP67 zagotavlja zaščito pred vhodom ves čas delovanja.

Serija iWU-2x je bila razvita za merjenje tlaka v območjih Ex območja 0. Temperaturni razred T4 omogoča uporabo z večino posebnih plinov pod zaščito pred eksplozijo.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih .pdf dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

Uporaba iWU-25

  • polprevodniška, ploščata zaslon in fotovoltaična industrija
  • ultračisti mediji in posebni plinski sistemi (plinske palice, plinske plošče, oskrba z razsutim plinom, obrati za cisterne)

ELPRO poimenovanje: TP-iWU-25

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…