WUD-26 ultra high purity tlačni pretvornik WIKA

Iskanje

Šifra: TP-WUD-26


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • odlična dolgoročna stabilnost
  • aktivna temperaturna kompenzacija
  • preklic in zaščita pred hrupom signala
  • merjenje tlaka na vakuumsko referenco
  • visoko natančno merjenje tlaka 0.15 % RSS


Področja:

Opis

WUD-26 ultra high purity tlačni pretvornik WIKA je naprava, ki zazna tlak in ga pretvori v električni signal, pri čemer je količina odvisna od pritiska ali tekočine.

Zanesljivo
Pretvorniki ultra visoke čistosti serije WUD-2x združujejo najsodobnejše koncepte pretvornikov z analognimi izhodnimi signali. Tako so zagotovljene najvarnejše in najbolj natančne meritve tlaka, potrebne za današnje zahteve trga.

Merjenje tlaka, ki temelji na resnični referenci vakuuma, in elektronski ukrepi za zaščito pred motnjami in odpravljanje hrupa signala zagotavljajo natančnost merjenja tlaka in odlično dolgoročno stabilnost.

Aktivna temperaturna kompenzacija zmanjšuje vpliv spreminjajočih se temperatur na pretvornik in omogoča varno delovanje tudi v aplikacijah z visokimi temperaturnimi nihanji, npr. Joule-Thomsonov učinek v primeru širjenja plina.

Pretvorniki WUD-25 (pretok skozi) in WUD-26 (površinski nosilec) so posebej zasnovani za vzdrževanje torzijskih napetosti, ki se pogosto pojavijo med namestitvijo. Posebna zasnova tankoplastnega senzorja odpravlja nevarnost okvare senzorja zaradi obremenitev na procesnem priključku ali varjenih spojev.

Vsestranski
WUD-2x je mogoče enostavno namestiti v sisteme za distribucijo plina “na orodju”. Svetel LED zaslon je vrtljiv in ga je mogoče enostavno prebrati iz katerega koli položaja.

Operacije nadzora in nadzora, specifične za aplikacijo, je mogoče realizirati prek dveh programabilnih izhodov stikal.

Kompakten
WUD-2x je s svojim majhnim odtisom najbolj kompaktni pretvornik UHP na trgu. Tako je optimalno primeren za vgradnjo v aplikacije z omejenim montažnim prostorom, tudi v obstoječih obratih ga je mogoče enostavno naknadno vgraditi.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih .pdf dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

Uporaba WUD-26

  • polprevodniška, ploščata zaslon in fotovoltaična industrija
  • ultračista oskrba s plinom v sistemih za proizvodnjo polprevodnikov

ELPRO poimenovanje: TP-WUD-26

Povpraševanje