WUC-16 ultra high purity tlačni pretvornik WIKA

Iskanje

Šifra: TP-WUC-16


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • kompaktna oblika
  • odlična EMC stabilnost
  • odobritev ATEX in IECEx cone 2
  • aktivna temperaturna kompenzacija
  • zaščita pred vhodom IP 67 (NEMA 4) z ničelnim potenciometrom “bočni dostop”


Področja:

,

Opis

WUC-16 ultra high purity tlačni pretvornik WIKA je naprava, ki zazna tlak in ga pretvori v električni signal, pri čemer je količina odvisna od pritiska ali tekočine.

Kompakten
Zasnova, ki prihrani prostor modela WUC-1x, zagotavlja več prostega prostora v obratih in instalacijah.

Pretvorniki serij WUC-15 in 16 so znani po svojih odličnih lastnostih samopraznjenja. Posebna zasnova priključkov senzorja odpravlja vpliv na signal senzorja zaradi obremenitev na procesne povezave ali zvare.

Vsestranski
Visoka zaščita pred vdorom IP 67 omogoča tudi njihovo uporabo v težkih pogojih na napravah za cisterne in posebnih plinskih napravah na prostem.

Ta serija instrumentov je bila razvita tudi za uporabo v Ex coni 2. Klasifikacija temperaturnih razredov T6 zagotavlja, da tudi meritve medijev z nizkimi temperaturami samovžiga, kot je PH3 (fosfin), ne predstavljajo težav.

Zanesljivo
Pri cikličnem izpiranju pod tlakom, visokih vrednostih dušenja plina (učinek Joule-Thompsona) in zunanjem delovanju lahko pride do nihanj pri visokih temperaturah. Kompenzacija aktivne temperature zazna te spremembe in zmanjša njihov vpliv. Tako je zagotovljeno stabilno merjenje.

Prek zatesnjene nastavitve ničelne točke “stranski dostop” se trajno vzdržuje visoka vhodna zaščita IP 67. Zagotovljeno je preprosto upravljanje in zaščita pred nenamernimi nastavitvami.

Za vse mokre dele so uporabljeni materiali 316L VIM VAR in posebni tankoslojni senzorji iz 2.4711 / UNS R30003. Pred končno montažo se vsi namočeni deli elektropolirajo in očistijo po najsodobnejših postopkih.

Z individualnim pregledom vsakega pretvornika je zagotovljeno, da so v skladu z veljavnimi standardi SEMI ™ dosežene zahtevane vrednosti za tesnjenje, odpornost na nadtlak, natančnost in delce.

Uporaba WUC-16

  • polprevodniška, ploščata zaslon in fotovoltaična industrija
  • ultračisti mediji in posebni plinski sistemi (plinske palice, plinske plošče, oskrba s plinom v razsutem stanju, obrati za cisterne)

ELPRO poimenovanje: TP-WUC-16

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…