WU-20 ultra high purity tlačni pretvornik WIKA

Iskanje

Šifra: TP-WU-20


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • odlična dolgoročna stabilnost
  • zaščita in preklic hrupa signala
  • aktivna temperaturna kompenzacija
  • visoko natančno merjenje tlaka 0.15 % RSS
  • ATEX in IECEx cona 2 odobritev FM razred I div. 2 skupini A, B, C & D


Področja:

,

Opis

WU-20 ultra high purity tlačni pretvornik WIKA je naprava, ki zazna tlak in ga pretvori v električni signal, pri čemer je količina odvisna od pritiska ali tekočine.

Zanesljivo
Serija WU-2x združuje najsodobnejše koncepte digitalnih pretvornikov z analogno podobnimi izhodnimi signali, da zagotovi najbolj varne in natančne meritve tlaka, potrebne za današnje zahteve trga.

Merjenje tlaka na podlagi resničnega referenčnega vakuuma in elektronski ukrepi za zaščito pred motnjami in odpravljanje hrupa signala zagotavljajo visoko natančnost merjenja tlaka in odlično dolgoročno stabilnost.

Aktivna temperaturna kompenzacija zmanjšuje vpliv spreminjajočih se temperatur na pretvornik in omogoča varno delovanje tudi v aplikacijah z visokimi temperaturnimi nihanji, npr. Joule-Thomsonov učinek v primeru širjenja plina.

Pretvornika WU-25 (pretok) in WU-26 (površinski nosilec) sta posebej zasnovana za vzdrževanje torzijskih napetosti, ki se pogosto pojavijo med namestitvijo. Posebna zasnova tankoplastnega senzorja odpravlja nevarnost okvare senzorja zaradi obremenitev na priključku procesa ali varjenih spojev.

Vsestranski
Pretvornik WU-2x je mogoče enostavno namestiti v notranje ali zunanje sisteme, pa tudi v nevnetljive ali potencialno vnetljive prostore. Hermetično zaprta oblika WU-2x preprečuje vdor vlage.

Dovoljenja za nevnetljiva in potencialno vnetljiva okolja zagotavljajo visoko raven varnosti izdelkov. Instrumenti za temperaturni razred T6 izpolnjujejo visoke zahteve glede medijev z nizko temperaturo vžiga (fosfin (PH3) in silan (SiH4)).

Kompakten
WU-2x je s svojim majhnim odtisom najbolj kompaktni pretvornik UHP na trgu. Tako je optimalno primeren za vgradnjo v aplikacije z omejenim montažnim prostorom, tudi v obstoječih obratih ga je mogoče enostavno naknadno vgraditi.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih .pdf dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

Uporaba WU-20

  • plinske plošče za OEM orodja
  • oskrba s posebnim plinom in razsutim plinom
  • polprevodniška, ploščata zaslon in fotovoltaična industrija

ELPRO poimenovanje: TP-WU-20

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…