CTD4000 temperaturni dry-well kalibrator WIKA

Iskanje

Šifra: CTD4000


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • visoka stabilnost
  • preprosto upravljanje
  • majhna teža in kompaktna zasnova
  • možnost preverjanja temperaturnih stikal


Področja:

Opis

CTD4000 temperaturni dry-well kalibrator WIKA se uporablja za hitro in enostavno testiranje, kalibriranje temperaturnih merilnih naprav.

Ti inovativni kalibratorji so bili zasnovani za uporabo na licu mesta (ON SITE) in v težkih razmerah v mornariškem in pomorskem sektorju.
Zaradi preproste uporabe ter kompaktne in praktične zasnove so nepremagljivi v industrijskih procesih. V teh procesih je kalibracija sistemov za merjenje temperature bistvenega pomena za nadzor procesa in kakovost končnega izdelka. Z uporabo aluminijastega ohišja ter aluminija in nerjavnega jekla za številne notranje dele je posebna pozornost namenjena zmanjšanju teže in velikosti ter povečanju robustnosti.

Vsak kalibrator je preizkušen v laboratoriju in kalibriran z referencami v skladu z mednarodnim standardom. Na tej stopnji se vse funkcije preverijo glede na referenčne parametre in izda se kalibracijski protokol. Termični del teh kalibratorjev je sestavljen iz kovinskega bloka, ki se segreva z upori ali s Peltierjevimi termoelektričnimi moduli. V kovinskem bloku je ena odprtina, v katero se vstavi zamenljiv vložek. Z razpoložljivimi standardnimi vložki so kalibratorji vsestranski in jih je mogoče zlahka prilagoditi za kalibracijo temperaturnih tipal z najpogostejšimi premeri.

V družini CTD4000 temperaturnih dry-well kalibratorjev so trije različni modeli, CTD4000-140, CTD4000-375, CTD4000-650, ki se med seboj v glavnem razlikujejo po temperaturnem območju.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CTD4000

  • primerno za uporabo na licu mesta (ON SITE)
  • referenčni instrument za enostavne in hitre meritve
  • testiranje in umerjanje (kalibriranje) merilnih instrumentov za temperaturo

 

 

Povpraševanje