CTB9100 mikro kalibracijska kopel WIKA

Iskanje

Šifra: CTB9100


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • velik rezervoar Ø 60 x 15mm
  • neprekinjeno nastavljivo mešalo
  • kratek odzivni čas temperature kopeli
  • dve območji: –35 °C ... +165 °C in 40 °C ... 225 °C; po želji 255 °C


Področja:

Opis

CTB9100 mikro kalibracijska kopel WIKA se uporablja za kalibracije v farmacevtski in prehrambni industriji.

Nove mikrokalibracijske kopeli so odlično dopolnilo temperaturnim kalibratorjem za suhe epruvete serij CTD9100 in CTD9300.
Kratka tipala v dry-well temperaturnih kalibratorjih zaradi majhne globine vstavljanja in posledičnih napak pri prevodnosti toplote, znatno povečajo merilno negotovost. Tudi pri primerjavi testnih elementov z zunanjim referenčnim termometrom ne smejo biti prekratki. Ko dolžina stebla pade pod 70 mm, je mikrokalibracijska kopel vsekakor primernejša od dry-well temperaturnega kalibratorja.

Če je treba hkrati umeriti več tipal, ima mikrokopel dodatne prednosti: termometre z različnimi premeri stebla je mogoče umeriti skupaj, ne da bi bilo treba zagotoviti točno določene vložke.
Ta pristop je še posebej uporaben pri kalibraciji na licu mesta (ON SITE), ko je na voljo veliko različnih testnih elementov in so njihovi premeri stebla različni ali neznani.

Za temperaturna območja od -35 °C … +255 °C
Mikrokalibracijske kopeli CTB9100 so na voljo v dveh različicah:

CTB9100-165 za -35 °C … +165 °C

Ta mikrokalibracijska kopel je učinkovito orodje za kalibracijo termometrov. Deluje s Peltierjevimi elementi in lahko tako doseže trstne temperature pod temperaturo okolice.
Novi večstopenjski Peltierjevi elementi zagotavljajo dobro dolgoročno stabilnost in visoko zanesljivost v celotnem delovnem območju. Zaradi sposobnosti aktivnega hlajenja se pogosto uporablja v biotehnologiji, farmacevtski in živilski industriji.

CTB9100-225 za +40 °C … +225 °C; po želji 255 °C

CTB9100-225 se uporablja v srednjem temperaturnem območju do 255 °C. Ustvarja svojo temperaturo z električnim uporovnim ogrevanjem. Za hlajenje ventilator deluje na najvišji nastavitvi. Tako je mogoče doseči ohladitev z 255 °C na 50 °C v samo 30 minutah. Zraven kratkega časa ogrevanja in hlajenja to kopel odlikujeta tudi majhna teža in kompaktna zasnova. Uporablja se lahko v različnih industrijskih panogah.

Enostavna uporaba
Mikrokalibracijske kopeli serije CTB9100 delujejo s temperaturno nadzorovanimi rezervoarji za tekočino z uporabnim delovnim območjem globine Ø 60 x 150 mm. Največja globina vstavitve testnih elementov zmanjša napake pri toplotni prevodnosti in tako vodi do manjših merilnih negotovosti.
Temperaturo kalibracije, ki jo nastavite preprosto z dvema tipkama na krmilniku, lahko zelo hitro nadzirate. Dejanska in nastavljena temperatura se lahko hkrati prikažeta na velikem štirimestnem visokokontrastnem LC-zaslonu. Tako so napake pri branju praktično odpravljene.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CTB9100

  • hkratno umerjanje več tipal
  • kalibracija v farmacevtski in živilski industriji
  • umerjanje (kalibracija) kratkih temperaturnih tipal na licu mesta (ON SITE)

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…