CPP1600-X hidravlična primerjalna testna tlačilka WIKA

Iskanje

Šifra: CPP1600-X


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

 • vgrajen rezervoar za olje
 • odstranljiv zvezdasti ročaj
 • vgrajena polnilna črpalka za velike testne količine
 • prosto vrtljivi testni priključki (tjmerilne instrumente je mogoče poravnati)
 • ergonomsko rokovanje z gladko delujočiminterno delujočim in natančnim vretenom


Področja:

Opis

CPP1600-X hidravlična primerjalna testna tlačilka WIKA služi kot generator tlaka za testiranje, prilagajanje in umerjanje (kalibracijo) mehanskih in elektronskih merilnikov tlaka s primerjalnimi meritvami. Ti tlačni testi se lahko opravijo v laboratoriju, delavnici ali na licu merilnega mesta (ON SITE).

Enostavno rokovanje
Za natančen dostop do merilnih točk so primerjalne tlačilke opremljene z vretenom za natančen nadzor. To omogoča predvsem gladko delovanje ročnega vretena, tudi pri zelo visokih tlakih. Poleg tega se vretena za ta modelni razpon gibljejo samo znotraj telesa črpalke. S tem se odpravi neugoden upogibni moment na odvijačenem vretenu.

Prednost teh tlačilk je zlasti pri delovanju na terenu, saj se med delovanjem zaradi vrtenja vretena dimenzije ne spreminjajo.

Enostavno upravljanje
Če na testno tlačilko priključimo testni element in dovolj natančen referenčni merilni instrument, bo ob zagonu tlačilke na oba instrumenta deloval enak tlak. S primerjavo obeh izmerjenih vrednosti pri kateri koli vrednosti tlaka je mogoče preveriti točnost in/ali nastavitev testnega instrumenta za merjenje tlaka.

Modela CPP1600-X je zasnovan na trdni osnovi z visoko vzdržljivostjo, s preizkušeno tehnologijo tehtnice tlaka CPB5800 pa omogočata izjemno preprosto uporabo.

Oba testna priključka na instrumentu sta opremljena s priključki za hitro odpenjanje z nagibnimi maticami in zamenljivimi navojnimi vložki (standardno G ½ ženski (notranji)). Za kalibracijo instrumentov z različnimi priključnimi navojem so na voljo ustrezni navojni vložki.

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe aplikacije CPP1600-X

 • vzdrževanje in servis
 • podjetja za kalibracijo in storitvena industrija
 • ustvarjanje hidravličnega tlaka do 1.600 barov
 • za testiranje, nastavitev in kalibracijo vseh vrst instrumentov za merjenje tlaka

 

Programska oprema

Vse funkcije lahko nadziramo s programsko opremo na povezavi.

Povpraševanje

  Morda vam bo prav tako všeč…