CPP1200-X hidravlična primerjalna testna tlačilka WIKA

Iskanje

Šifra: CPP1200-X


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • majhna teža
  • kompaktne dimenzije
  • območje delovne temperature: 0 … 40 °C
  • prosto vrtljivi testni priključki (tjmerilni instrumenti se lahko usmerjajo)
  • natančno nastavljiva dvoobmočna vretena za polnjenje, ustvarjanje tlaka in fino nastavitev tlaka


Področja:

,

Opis

CPP1200-X hidravlična primerjalna testna tlačilka WIKA je namenjena za testiranje, prilagoditev in kalibracijo tlaka na mehanskih in elektronskih instrumentov za merjenje tlaka s primerjalnimi meritvami. Enota se lahko uporablja na licu mesta (ON SITE), v laboratoriju ali v delavnici.

Enostavno upravljanje
Če na testno tlačilko priključite testni element in dovolj natančen referenčni merilnik tlaka, bo na oba merilna instrumenta deloval enak tlak. S primerjavo obeh izmerjenih vrednosti pri kateri koli vrednosti tlaka je mogoče preveriti natančnost in/ali nastavitev preskušanega instrumenta za merjenje tlaka.

Enostavno rokovanje
CPP1200-X primerjalna tlačilka je hidravlična primerjalno testna tlačilka za ustvarjanje tlaka do 1.200 barov. Integrirana dvoobmočna vretena s preklopnimi ventili omogoča hitro polnjenje testnega sistema in nemoteno ustvarjanje tlaka.

Hkrati natančno nastavljiva vretenska tlačilka služi tudi za fino nastavitev tlaka. Nadzorna shema za ustvarjanje tlaka na podstavku instrumenta omogoča hitro in enostavno upravljanje.

Dva preizkusna priključka sta opremljena z ženskimi (notranjimi) ohlapnimi priključki G ½. Za kalibracijo instrumentov z različnimi priključnimi navoji so na voljo tudi ustrezni adapterji navojev.

Kompaktna zasnova instrumenta
Tlačilko CPP1200-X odlikujejo tudi kompaktna zasnova in mere, ki se med delovanjem ne spremenijo, saj je vreteno v ohišju črpalke. Zaradi teh dimenzij, izjemno robustnega ohišja iz plastike ABS in s tem povezane majhne teže je CPP1200-X še posebej primerna za uporabo na licu mesta (ON SITE).

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CPP1200-X

Testne tlačilke služijo kot generatorji tlaka za testiranje, nastavljanje in umerjanje mehanskih in elektronskih merilnikov tlaka s primerjalnimi meritvami. Te enote se lahko uporabljajo v laboratoriju ali delavnici ali na licu merilnega mesta (ON SITE).

  • ustvarjanje hidravličnega tlaka do 1.200 barov
  • za testiranjenastavljanje in umerjanje vseh vrst instrumentov za merjenje tlaka
  • enostavno ustvarjanje hidravličnega testnega tlaka na licu mesta, v laboratoriju ali v delavnici

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…