CPP120-X pnevmatska primerjalna testna tlačilka WIKA

Iskanje

Šifra: CPP120-X


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • manometer za prikaz približnega tlaka
  • priključek za zunanji vir tlaka ali vakuuma
  • dva natančna dozirna ventila za vstopni in izstopni tlak ali vakuum
  • preizkušena tehnologija pnevmatskega testerja mrtve teže CPB3500
  • natančno nastavljiv regulator prostornine za natančno prilagoditev tlaka


Področja:

,

Opis

CPP120-X pnevmatska primerjalna testna tlačilka WIKA služi kot generator tlaka za preizkušanje, nastavitev in umerjanje mehanskih in elektronskih instrumentov za merjenje tlaka s primerjalnimi meritvami. Uporablja se lahko v laboratoriju, delavnici ali na licu merilnega mesta (ON SITE).

Enostavno upravljanje
Če na testno tlačilko priključite testni element in dovolj natančen referenčni merilnik tlaka, bo na oba merilna instrumenta deloval enak tlak.
S primerjavo obeh izmerjenih vrednosti pri kateri koli izmerjeni vrednosti tlaka je mogoče preveriti točnost in/ali nastavitev testnega instrumenta za merjenje tlaka.

Enostavno rokovanje
CPP120-X pnevmatska primerjalna testna tlačilka zagotavlja tlak do 120 barov. Tehnično je enaka instrumentu modela CPB3500 za testiranje mrtve teže.

Posamezne preizkusne točke lahko preprosto upravljate z dvema vgrajenima finima dozirnima ventiloma za vstopni in izstopni tlak.
Za natančno nastavitev za natančno primerjalno testiranje ima črpalka natančno nastavljiv regulator prostornine. Priključek za potreben zunanji vir tlaka ali vakuuma je na zadnji plošči.
Dva preizkusna priključka sta opremljena z ženskimi (notranjimi) ohlapnimi priključki G ½. Za kalibracijo instrumentov z različnimi priključnimi navojem so na voljo ustrezni navojni adapterji.

Kompaktna zasnova instrumenta
Tlačilko CPP120-X odlikujejo tudi kompaktne dimenzije, ki se med delovanjem ne spremenijo, saj je vreteno v ohišju tlačilke.
Zaradi teh dimenzij, izjemno robustnega ohišja iz plastike ABS in s tem povezane majhne teže je CPP120-X še posebej primerna za uporabo na licu mesta (ON SITE).

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CPP120-X

  • za preizkušanje, nastavitev in kalibracijo vseh vrst instrumentov za merjenje tlaka
  • pnevmatski tlak do 120 barov na licu mesta (ON SITE), v laboratoriju ali v delavnici

Povpraševanje