CPP4000-X hidravlična primerjalna testna tlačilka WIKA

Iskanje

Šifra: CPP4000-X


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • majhna teža
  • kompaktne dimenzije
  • območje delovne temperature: 0 … 40 °C
  • natančno nastavljiva dvoobmočna vretena za polnjenje, ustvarjanje tlaka in fino nastavitev tlaka


Področja:

,

Opis

 CPP4000-X hidravlična primerjalna testna tlačilka WIKA je namenjena za generiranje in primerjavo tlaka na lokaciji, v laboratoriju ali v delavnici. Tlačilka omogoča generiranje tlaka v namene testiranje, regulacije in kalibracije vseh vrst tlačnih merilnih instrumentov.

Enostavno upravljanje
Če na testno tlačilko priključite testni element in dovolj natančen referenčni merilnik tlakabo na oba merilna instrumenta deloval enak tlak. S primerjavo obeh izmerjenih vrednosti pri kateri koli vrednosti tlaka je mogoče preveriti natančnost in/ali nastavitev preskušanega instrumenta za merjenje tlaka.

Enostavno rokovanje
CPP4000-X primerjalna tlačilka je hidravlična primerjalno testna tlačilka za ustvarjanje tlaka do 4.000 barov. Integrirana dvoobmočna vretena s preklopnimi ventili omogoča hitro polnjenje testnega sistema in nemoteno ustvarjanje tlaka.

Natančno nastavljiva črpalka vretena služi tudi za natančno nastavitev tlaka. Nadzorna shema za ustvarjanje tlaka na podstavku instrumenta omogoča hitro in enostavno upravljanje.

Oba preizkusna priključka sta opremljena z ženskimi (notranjimi) ohlapnimi priključki G ½. V dobavo sta vključena dva adapterja z zunanjim (moškim) navojem M16 x 1.5. Za kalibracijo instrumentov z različnimi priključnimi navoji so na voljo dodatni navojni adapterji.

Kompaktna zasnova instrumenta
Tlačilko CPP4000-X odlikujejo tudi kompaktna zasnova in mere, ki se med delovanjem ne spremenijo, saj je vreteno v ohišju črpalke. Zaradi teh dimenzij, izjemno robustnega ohišja iz plastike ABS in s tem povezane majhne teže je CPP4000-X še posebej primerna za uporabo na licu mesta (ON SITE).

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CPP4000-X

Testne tlačilke služijo kot generatorji tlaka za testiranje, nastavljanje in umerjanje mehanskih in elektronskih merilnikov tlaka s primerjalnimi meritvami. Te enote se lahko uporabljajo v laboratoriju ali delavnici ali na licu merilnega mesta (ON SITE).

  • ustvarjanje hidravličnega tlaka do 4.000 barov
  • za testiranjenastavljanje in umerjanje (kalibriranje) vseh vrst instrumentov za merjenje tlaka
  • enostavno ustvarjanje hidravličnega testnega tlaka na licu mesta (ON SITE)v laboratorijali v delavnici

Povpraševanje