Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

10 PREDNOSTI NASTAVLJIVIH TEMPERATURNIH TIPAL

10 PREDNOSTI NASTAVLJIVIH TEMPERATURNIH TIPAL, KI JIH ZAGOTOVO NE POZNATE

  1. Vgrajen merilni pretvornik INOR, z izhodom 4 … 20 mA (5 letna garancija proizvajalca). Območje pretvornika poljubno nastavljivo preko NFC in INOR connect app – ni vam več potrebno v naprej sporočiti merilnega območja, sami ga s pomočjo pametnega telefona enostavno in hitro konfigurirate ali rekonfigurirate na licu mesta vgradnje.
  2. Nastavljiva vgradna globina. Procesni priključek drsi po cevi, dokler ga ne fiksirate. Ob tem se, v standardni izvedbi, fiksno zatesni (primerno za tekoče in plinaste medije). Če fiksne zatesnitve ne bi želeli, uporabimo PTFE tesnilni prstan, ki omogoča naknadno spremembo globine.
  3. Končni položaj priključne glave je nastavljiv za pravo lego uvodnice glede na montažo.
  4. Izvedba na merilni vložek – ohišje ostane v sistemu, notranji merilni vložek se izvleče za popravilo, konfiguracijo pretvornika ali kalibracijo.
  5. Vsi materiali v stiku z medijem so iz nerjavnega jekla, ni skrbi. 
  6. Kupite eno tipalo in ga uporabite za vse vgradne globine med 50 in 160 mm ali med 50 in 250 mm, to so najpogostejše vgradne globine v sistemih s tekočimi in plinastimi mediji. Minimalna priporočena vgradna globina je 50 mm.   
  7. V redni zalogi v dolžinah 200 mm in 300 mm, kar omogoča vgradne globine do 160 mm in do 250 mm s pritrditvijo na zaščitni vrat. Ker jih naredimo v seriji in v zalogo, so tipala iz zaloge cenejša od tistih po naročilu. Niso pa nič slabša ali manj kvalitetna, samo proces izdelave je skrajšan zaradi večje serije.  
  8. Nepogrešljiv rezervni del za vaša skladišča in optimalna izbira pri aplikacijah z različnimi vgradnimi dolžinami in območji. Namesto deset ali več različnih dolžin, boste sedaj nabavili le ustrezno število dveh dolžin in sami prilagodili. Če bi bila potrebna večja globina kot 250 mm, vam lahko nastavljivo tipalo naredimo tudi v drugih dolžinah (opcijsko, kjer potrebno).
  9. Vsa temperaturna tipala lahko dobavimo z akreditiranim kalibracijskim certifikatom (opcijsko).
  10. Možnost izvedbe za ON SITE kalibracije – v merilni vložek je vgrajena kalibracijska odprtina, ki omogoča kalibracijo na licu mesta, brez prekinitve delovanja (opcijsko, kjer potrebno).
nastavljiva temperaturna tipala, nastavljivo temperaturno tipalo, nastavljiva sonda, nastavljiv temperaturni senzor, kalibracije na licu mesta, onsite kalibracije, ON SITE kalibracije, nastavljiva vgradna globina tipala, montaža temperaturnega tipala, montaža temperaturnega senzorja, vgradnja temperaturnega tipala, vgradnja temperaturnega senzorja, vgradnja sonde, montaža sonde, tipalo z akreditiranim kalibracijskim certifikatom
Slika: Primer nastavljivega temperaturnega tipala (RTD)

ELPRO LEPENIK smo proizvajalci temperaturnih tipal z 31 letno tradicijo.”


☏ Pokličite nas: +386 2 62 96 720

Za mnenja in razlage sta vedno na voljo:

strokovnjakinja za temperaturne meritve: Aleksandra Lepenik

strokovnjak za meritve: Zoran Lepenik

Več na: https://www.elpro.si/kategorija-izdelka/temperaturna-tipala-elpro/nastavljiva-temperaturna-tipala/


Avtorica: Aleksandra Lepenik
junij 2022
; revizija junij 2023


Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]