D-21-9 tlačni pretvornik z DIP-stikalom WIKA

Iskanje

Šifra: TP-D-21-9


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

 

  • profil naprave DS-404
  • izvedba z DIP-stikalom
  • integriran vmesnik CANopen na DS-301
  • območja merjenja: 0 … 250 mbar do 0 … 1000 barov


Področja:

Opis

D-21-9 tlačni pretvornik z DIP-stikalom WIKA je naprava, ki zazna tlak in ga pretvori v električni signal, pri čemer je količina odvisna od pritiska ali tekočine.

Tlačna tipala D-20-9 in D-21-9 sta idealni rešitvi na področju merjenja industrijskega tlaka, kadar je potrebna visoko zmogljiva, a stroškovno učinkovita rešitev z vmesnikom CANopen. Ti tlačni senzorji imajo visoko natančnost in prilagodljivost, saj se prilagodijo najrazličnejšim merilnim nalogam.

Vsi namočeni deli so izdelani iz nerjavečega jekla in so hermetično varjeni. Zato ni potrebe po dodatnem tesnilnem materialu, ki bi lahko reagiral s tlačnim medijem.

Bustehnologija
Integrirani vmesnik je bil zasnovan v skladu s specifikacijo CANopen® DS-301 uporabniške organizacije CiA. Profil naprave DS-404, ki se tukaj uporablja, je CiA posebej izdelal za uporabo v merilnih in krmilnih instrumentih. To zagotavlja združljivost z drugimi sistemi CANopen® v skladu s specifikacijo CiA.

Neobvezna dodatna oprema je lahko galvanska izolacija izhodnega signala.

D-2X-9 med drugim podpira LSS, Node Guarding, Heartbeat, sinhroni in asinhroni prenos podatkov.

Hitrost prenosa je mogoče prilagoditi od 20 K do 1 M baud. Konfiguracija prek DIP stikala je na voljo kot dodatna oprema.

Za enostavno konfiguracijo je na voljo orodje EasyCom CANopen®.

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih .pdf dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

Uporaba D-21-9

  • avtomatizacija
  • industrijske aplikacije
  • hidravlika in pnevmatika

ELPRO poimenovanje: TP-D-21-9

Povpraševanje