Pretvorniki tlaka WIKA

Senzorji tlaka (ali pretvorniki tlaka) pretvarjajo fizično količino ‘tlaka’ v industrijski standardni signal. Poleg široke palete tlačnih senzorjev za splošne industrijske aplikacije, nudimo posebne različice za hladilno/klimatsko tehniko, prehrambno industrijo, mobilne delovne stroje, medicinske pline in industrijo polprevodnikov. WIKA portfelj tlačnih senzorjev zajema rešitve s točnostjo od 0.05 %, merilnim območjem od 0.05 bara do 15.000 barov, digitalnimi vmesniki, kot sta CANopen in IO-Link, ter različnimi mednarodnimi odobritvami, tudi za nevarna območja (Ex).

Pretvorniki imajo vgrajene zaslone, ponujajo visoko točnost in prosto prilagodljiva merilna območja. Komunicirajo prek digitalnih signalov vodila in jih je mogoče dobaviti s številnimi različicami ohišij. Prek povezave z membranskimi tesnili so procesni pretvorniki WIKA primerni tudi za najtežje pogoje delovanja.

Manometri z izhodnim signalom združujejo prednosti analogne indikacije mehanskega manometra, ki ne potrebuje zunanjega napajanja, z električnim izhodnim signalom tlačnega pretvornika. Ti hibridni instrumenti so na voljo z vsemi pogosto uporabljenimi električnimi signali. Delujejo brezkontaktno, brez vpliva na merilni signal. Veliko instrumentov je mogoče dobaviti z ATEX certifikatom z lastnovarno zaščito pred vžigom.

Iskanje

Filter

Prikazovanje 1–40 od 78 rezultatov