Temperaturna tipala termoelementi (TC), vtični

V400 serija vtičnih termoelementov predstavlja vrhunsko rešitev za merjenje temperature orodij v industriji predelave plastike ter izdelave strojev in naprav. Ta tipala so zasnovana tako, da zadovoljijo potrebe intenzivnih proizvodnih okolij, kjer je hitrost odziva in zanesljivost ključnega pomena.

Nekatere ključne značilnosti V400 serije vključujejo:

  1. Tesno prilegajoča se oblika: ta tipala so zasnovana tako, da se tesno prilegajo orodjem, kar omogoča natančno in zanesljivo merjenje temperature, ne da bi pri tem ovirala proizvodni proces.
  2. Hitrost odziva: čeprav so uporovna tipala, so termočleni hitrejši pri odzivu na spremembe temperature. Kljub temu so V400 termoelementi izdelani, da imajo dovolj hiter odziv za zagotavljanje natančnih meritev v dinamičnih proizvodnih okoljih.
  3. Enostavna zamenjava: zaradi intenzivne delovne obremenitve je pomembno, da je zamenjava tipal hitra in enostavna. Bajonetni priključek omogoča hitro menjavo, ne da bi pri tem bilo treba ustaviti proizvodni proces, kar izboljšuje učinkovitost in produktivnost.
  4. Prilagodljive možnosti pritrditve: poleg bajonetnega priključka so na voljo tudi druge možnosti pritrditve, kot je kompresijski priključek (hermeto priključek), kar omogoča prilagajanje različnim zahtevam proizvodnih obratov.
  5. Odpornost na visoke temperature: V400 termoelementi so zasnovani za delovanje pri visokih temperaturah do 600 °C, pri čemer so na voljo tudi posebne izvedbe za še višje temperature, kar omogoča njihovo uporabo v različnih industrijskih procesih.
  6. Prilagodljivost izvedbe: proizvajalci omogočamo širok izbor možnosti izvedbe, s čimer zagotavljamo popolno prilagoditev tipal potrebam posameznega orodja ali proizvodnega procesa.

V okvirju industrije predelave plastike in izdelave strojev so V400 termoelementi cenjena rešitev, saj zagotavljajo natančne meritve temperature, hitro odzivnost in zanesljivo delovanje v zahtevnih proizvodnih okoljih.

Iskanje

Filter

Prikaz rezultata