Industrijski skenerji in printerji

Industrijski skenerji omogočajo optično branje, ki se lahko izvaja kjerkoli in kadarkoli. Ponujajo rešitve za tesne prostore, za  točkovno skeniranje, za hitro skeniranje, za skeniranje v zahtevnejših pogojih dela. HANDHELD-ov skener SP500X ima tudi  integriran printer. Skenerji in printerji so zasnovani tako, da se prilegajo ergonomiji uporabnika. Uporaba je lahko prostoročna.

HANHELD-ovi skenerji, printerji

RS60 naprstni skener omogoča prostoročno optično branjeOdlično se obnese pri intenzivnem skeniranju, kjer je moč optimalno izkoristi storilnost. Čitalec se poveže z mobilnim računalnikom preko aplikacije za upravljanje naprstnega skenerja v sistemAndroid. Omogočena je možnost skeniranja črtne kode ali dotik NFC za ustrezno targetiranje paraZaradi integracije BT razreda 1 je moč ohraniti povezavo z napravami na razdalji do 10m.

SP500X skener in printer omogoča hitro in enostavno optično branje in tiskanje. Patentirana tehnologija izloča uporabo papirja. Uporablja napredno tehnologijo in ima visoko učinkovitost – opravi več 1250 skeniranj in printov na uro. Čas od skeniranje do printanja je 2 s. Litijeva baterija omogoča 6.000 skeniranj in printov na posamično polnjenje; lahko se jo zamenja med delovanjem. Integracija z obstoječo IT osnovo je enostavna in je WI-fi kompatibilna.

Iskanje

Filter