CPH6400 precizni ročni tlačni prikazovalnik (indikator) WIKA

Iskanje

Šifra: CPH6400


Po naročilu. Pošljite povpraševanje.

Dobavni rok: 14 dni

 

  • točnost: 0.025 % (vključno s certifikatom o umerjanju)
  • funkcije: MIN., MAX., hitrost tlaka in funkcija zapisovalnika podatkov
  • hkratno merjenje tlaka in temperature z zunanjim temperaturnim tipalom Pt100
  • digitalni indikator z enostavno zamenljivimi referenčnimi senzorji tlaka (plug-and-play)
  • merilna območja od -1 … 6000 barov (na voljo so tudi razponi vakuuma in absolutnega tlaka)

Opis

CPH6400 precizni ročni tlačni prikazovalnik (indikator) WIKA je namenjen zagotavljanju kvalitete in se uporablja kot testni instrument v različnih servisnih industrijah, v kontrolnih laboratorijih in merilnih laboratorijih.

Operaterju je na voljo široka paleta referenčnih senzorjev tlaka z različnimi merilnimi območji do 6.000 barov, ki vedno zagotavljajo rešitev, ustrezno aplikaciji. Posamezne senzorje je mogoče hitro in brez orodja (plug-and-play) zamenjati, digitalni prikazovalnik (indikator) pa jih samodejno prepozna.
Izbirno je mogoče tudi zelo točno merjenje temperature z uporovnim termometrom Pt100 (velja za model CPT6400). Poleg tega ima ta instrument velik, lahko berljiv zaslon z osvetlitvijo ozadja (izbirno vklop / izklop), trpežno ohišje in preprosto, pregledno upravljanje.

Funkcionalnost
CPH6400 poleg mobilnega in natančnega merjenja tlaka in temperature odpira tudi druge koristne aplikacije, npr. beleženje tlačnih in temperaturnih krivulj (s funkcijo beleženja), preizkušanje puščanja (s funkcijo hitrosti tlaka) in določanje največjih vrednosti (s pomočjo funkcije Min / Max).

Programska oprema
Programska oprema za kalibracijo WIKA-CAL je na voljo tako za branje zapisovalnih podatkov, shranjenih v CPH6400, kot tudi za spletne kalibracije v povezavi z osebnim računalnikom. S to programsko opremo se podatki o kalibraciji samodejno prenesejo v natisljivo kalibracijsko potrdilo. WIKA-CAL poleg kalibracije, ki jo podpira računalnik, ponuja tudi upravljanje kalibracije in podatkov o instrumentih v zbirki podatkov SQL.

Popoln testni in servisni niz
Za vzdrževanje in servisne aplikacije so na voljo različni sistemi primerov za servisiranje. Sem spadajo tlačni servisni kompleti z / brez ustvarjanja tlaka, napajalna enota / polnilnik, priključni adapter itd.

Certificirana natančnost
Za vsako referenčno tipalo za merjenje tlaka in uporovni termometer Pt100 je natančnost celotne merilne verige potrjena s tovarniškim certifikatom o kalibraciji, ki je priložen instrumentu. Na zahtevo lahko za ta instrument zagotovimo potrdilo o umerjanju DKD / DAkkS.

 

Za ogled dodatnih opcij in več tehničnih lastnosti priporočamo ogled priloženih pdf. dokumentov pod razdelkom Dokumentacija.

 

Področja uporabe, aplikacije CPH6400

  • zagotavljanje kakovosti
  • merilni in nadzorni laboratoriji
  • podjetja za kalibracijo in storitvena industrija

Povpraševanje

    Morda vam bo prav tako všeč…