Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Ponovno dosežena platinasta AAA boniteta odličnosti 2023

ELPRO LEPENIK & CO. d.o.o., s ponosom sporočamo, da smo letos po analizi Dun & Bradstreet ponovno prejeli prestižni certifikat platinaste AAA bonitete odličnosti.

Ta priznanje podeljujejo podjetjem, ki izkazujejo:

  1. Plačilno in posojilno sposobnost: naša sposobnost izpolnjevanja finančnih obveznosti in pridobivanja posojil je bila strokovno ocenjena kot izjemna. Ta boniteta potrjuje, da smo zanesljiv in stabilen partner.
  2. Zadolženost: naša zadolženost je bila ocenjena kot obvladljiva in skladna s strokovnimi standardi. Skrbno upravljanje finančnih virov je naša prednostna naloga.
  3. Dobičkonosnost: naša sposobnost ustvarjanja dobička je bila prepoznana kot visoka. Z inovativnimi pristopi in učinkovitim poslovanjem smo dosegli stabilno rast in donosnost.
  4. Tveganja poslovanja: strokovnjaki so ocenili, da naše poslovanje izkazuje minimalna tveganja. Dosledno upoštevamo etične poslovne prakse in se aktivno ukvarjamo z obvladovanjem morebitnih tveganj.

Pridobitev platinaste AAA bonitete odličnosti potrjuje našo zavezanost k odličnosti in finančni stabilnosti. To priznanje je rezultat trdega dela, zanesljivega upravljanja finančnih virov ter predanosti našim strankam in partnerjem.


CERTIFIKAT je mednarodno priznan in razpoznaven. Dostopen je na povezavi.


Pri ELPRO LEPENIK & CO. d.o.o. smo ponosni na to priznanje in se zahvaljujemo vsem našim strankam in deležnikom za zaupanje, ki so ga izkazali v naše podjetje. To priznanje nas še dodatno spodbuja k nadaljnjemu razvoju in doseganju izjemnosti.

Kot podjetje si prizadevamo preseči industrijske standarde, vzpostaviti trdne odnose s strankami ter nadaljevati z inovacijami in izboljšavami. S platinasto AAA boniteto odličnosti smo dokazali, da smo zanesljiv in zaupanja vreden poslovni partner, ki stremi k trajnostni rasti in uspehu.

V prihodnosti bomo še naprej sledili najvišjim standardom in si prizadevali ohranjati to prestižno boniteto. ELPRO LEPENIK & CO. d.o.o. ostaja zavezan k odličnosti in si prizadeva izpolnjevati pričakovanja naših strank ter graditi dolgoročne in uspešne poslovne odnose.


Pokličite nas!

Telefon: +386 2 62 96 720

Za mnenja in razlage sta vedno na voljo:

strokovnjakinja za temperaturne meritve: Aleksandra Lepenik

strokovnjak za meritve: Zoran Lepenik


Avtorica: Mojca Kugler, september 2023


Sorodni članki:

ELPROVČKI ZNOVA PLATINASTO ODLIČNI

ELPRO LEPENIK – PLATINASTO ODLIČNI!


Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]