Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Izboljšanje skladiščne logistike z Algiz 10XR

Učinkovita REŠITEV za upravljanje vaše prodajne verige

Kupci lahko danes oddamo naročilo z le enim klikom, zato pričakujemo, da bo pošiljka obdelana na podoben način. Ker je hitra in točna obdelava naročil ključnega pomena, postajajo skladišča vedno bolj avtomatizirana. V sklopu avtomatizacije in organizacije skladiščnih procesov je nepogrešljiva uporaba pametnih industrijskih tablic.

Slika: Algiz 10XR

Začetek vsake uspešne organizacije se nahaja že v samem skladišču

ELPRO LEPENIK iz prodajnega programa našega švedskega partnerja Handheld ponujamo učinkovito rešitev za izboljšanje skladiščne logistike z Algiz 10XR. Tablični terenski računalnik uporabnikom zagotavlja na razpolago vse potrebne informacije za hiter in učinkovit naklad/razklad izdelkov in surovin.

Industrijske tablice nameščene na viličarje uporabnikom omogočajo lažje in hitrejše delo v skladišču.

Napravo Algiz 10XR lahko viličarji uporabljajo popolnoma brez rok, le z glasovnim sistemom, kar delavcem omogoča manevrski prostor za upravljanje s stroji in rokovanje s samim blagom. Vmesnik za logistično delo je zelo dober in intuitiven ter ob ustrezni usposobljenosti nudi popolno podporo uporabnikom. Delovanje in uporaba pametnih tablic temelji na pravilih skladiščenja (npr. pobiranje/zlaganje najtežjih predmetov na začetku). Pri nalaganju/razlaganju ter razvrščanju palet izdelkov oziroma posamičnih izdelkov, delavci uporabljajo tablice skupaj z zunanjimi skenerji za skeniranje etiket. Skeniranje brezžično pošlje podatke o inventarju v pisarno ter shrani zapis o vsakem izdelku in paleti, na kateri se nahaja. Na tak način uporabniki ne rabijo za vsak skeniran izdelek hoditi v pisarno.

Avtomatizacija skladišča, avtomatizirana skladišča, avtomatizacija skladišč, optimizacija skladišča, avtomatizacija logističnega procesa, avtomatizacija logističnega sistema, digitalizacija logistike, digitalizacija skladišča, digitalno skladišče, digitalni logistični proces, izboljšanje skladiščne logistike, ALGIZ10X, ALGIZ tablice, pametne naprave za skladišče, pametni telefon za upravljanje skladišče, upravljanje skladišč, upravljanje logističnih centrov, naklad in razklad izdelkov in surovin, tablice za viličarje, dober viličar, kakovostni viličar, delo viličarja, viličarsko delo, skeniranje izdelkov, skenerji za skladišče, skener, kakovostni skener, kvalitetni skener, skener za logistiko, skener za pakete, skener za razklad, skeniranje etiket, brezžično pošiljanje podatkov iz skladišča, ALGIZ 10X, robustne mobilne naprave, trpežne mobilne naprave, robustna tablica, robustni dlančnik, zaščita pred zahtevnimi pogoji uporabe, merjenje v skladiščih, optimizacija skladišča, optimizacija logističnega procesa, standard MIL STD 810, standard MIL STD 810 G, izpolnjevanje MIL STD 810G, tablice za industrijo. dlančniki za industrijo, tablice za težke industrijske pogoje, računalnik za teren, terenski računalnik, računalnik za skladišče, računalnik za logistiko, računalnik za težke pogoje, industrijski računalnik, pametno skladišče, pametne tovarne, pametni logistični center
Slika: Primer skladiščnega upravljanja z Algiz 10XR švedske trgovske verige Jula

Švedska trgovska veriga Jula uporablja Algiz 10XR za delo v svojem glavnem skladišču velikem kar 150.000 kvadratnih metrov.

ZAŠČITA PRED ZAHTEVNIMI POGOJI UPORABE

Zaradi njegove stabilnosti in zanesljivosti je industrijski tablični računalnik idealen za zagotovitev varnosti, ki je ključnega pomena v procesu logistike.

Algiz 10XR ima razred zaščite IP65, ki izpolnjuje stroge vojaške standarde MIL-STD-810G za zaščito pred težkim rokovanjem oziroma industrijskim pogojem. Ima 10,1-palčni HD kapacitivni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo. Njegov zmogljivi procesor lahko poganja robustno programsko opremo za skladiščenje in hitro izvaja zapletena opravila.


Naprava podpira USB C 3.0 port, micro SDXC port in micro SIM port.

Področja uporabe, aplikacije

Terenski računalnik Algiz 10XR je, zaradi zaščite in zgoraj navedenih lastnosti idealen za uporabo v vseh zahtevnejših okoljih, predvsem gradbiščih, gozdovih in tovarnah. Primeren je tudi za uporabo na področju vzdrževalnih del, terenskega dela in logistike.


☏ Pokličite nas: +386 2 62 96 720

Za mnenja in razlage je vedno na voljo:

strokovnjak za program Handheld: Blaž Lepenik

Več na: https://www.elpro.si/kategorija-izdelka/industrijske-tablice-telefoni-handheld/


Avtorica: Katarina Žunko; vir: Handheld: ALGIZ 10XR improves order fulfillment
avgust 2022
; revizija julij 2023


Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]