H4431 pretvornik temperature z RS485 izhodom COMET
Po naročilu. Pošljite povpraševanje.
Dobavni rok: okvirno 2 tedna
Dokumentacija
Temperatura
- območje delovne temperature: -200 … +600 °C
- natančnost: ± 0.2 °C
Splošni podatki
- temperatura okolja: -30 … +80 °C
- vhod: 1x sonda za zunanjo temperaturo
- izhod: RS485
- moč: 9 … 30 V DC
- zaščitni razred: IP65 elektronika; IP40 senzorji
- dimenzije: 136 mm x 160 mm x 45 mm
Opis
H4431 pretvornik temperature z RS485 izhodom in dvema relejnima izhodoma za zunanjo in notranjo uporabo.
Pretvornik in regulator je opremljen s tremi binarnimi vhodi za zaznavanje vode, dima, razpok stekel ali kontakta vrat.
Značilnosti H4431
Temperaturni senzor (zunanja sonda (tipala) Pt1000)
- merilno območje: -200 … +600 °C
- točnost: ± 0.2 °C
- ločljivost: 0.1 °C
RELEJNI IZHODI
- količina: 2
- največja napetost: 50 V
- največji tok: 2 A
- največja moč: 60 VA
BINARNI VHODI
- količina: 3
- najmanjše trajanje impulza na binarnem vhodu: 500 ms
- napetost na odprtem kontaktu: < 3.3 V
- nizka napetost: 0 … +0.5 V
- visokonapetostni nivo: +3.0 … +30 V
SPLOŠNI TEHNIČNI PODATKI
- temperatura okolja: -30 … +80 °C
- vhod: 1x sonda za zunanjo temperaturo
- izhod: RS485
- komunikacijski protokoli: ModBus RTU, ARION, Advantech ADAM
- moč: 9 … 30 V DC
- zaščitni razred: IP65 elektronika; IP40 senzorji
- dimenzije: 136 mm x 160 mm x 45 mm
- dolžina stebla: 75 mm
- teža: 350 g
- garancija: 3 leta
- set vključuje: H4431, navodilo za uporabo in BREZPLAČNO programsko opremo TSensor za konfiguracijo pretvornika
Primeri uporabe
- avtomatizacija zgradb HVAC
- upravljanje zgradb HVAC
- skladišča
- rastlinjaki
- proizvodni prostori
- muzeji/arhivi/galerije
- klimatizirani prostori
- vremenske postaje
- meritve v komprimiranem zraku
Še veliko več uporabnih informacij najdete v zavihku Dokumentacija.
Vabljeni k branju
Ostala poimenovanja: H 4431, H-4431, H_4431
Povpraševanje
Morda vam bo prav tako všeč…
Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.
Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720
Pišite nam:
[email protected]