Za nujne situacije zastojev in okvar koristite našo 24 h izdelavo temperaturnih tipal in merilno regulacijske opreme. Medtem, ko ste vi na poti do nas, mi že delamo. Več o tem >
Garantiramo vam 100 % izhodno kontrolo ELPRO temperaturnih tipal.Več o tem >
Sledimo načelom trajnosti, zato projektiramo in izdelujemo tako, da lahko kalibriramo, popravljamo, recikliramo, ponovno uporabimo. Več o tem >
Podatke, skice in specifikacije o temperaturnih tipalih trajno hranimo, zato jih lahko ponovimo čez 1, 10, 20 let. Več o tem >

Univerzalni pretvornik temperature IPAQ C330

Sodobni univerzalni pretvornik temperature IPAQ C330 izpolnjuje najvišje standarde fleksibilnosti, točnosti in zanesljivosti; združljiv z RTD tipali, termočleni, napetostnimi senzorji za široko paleto aplikacij

Univerzalni pretvornik temperature IPAQ C330 je sodoben pretvornik, razvit s strani našega dolgoletnega partnerja INOR. Njegova uporaba dosega izpolnjevanje najvišjih standardov fleksibilnosti, točnosti in zanesljivosti. Univerzalni pretvornik je združljiv z RTD tipali, termočleni, napetostnimi in potenciometrskimi senzorji ter ponuja visoko prilagodljivost, kar zmanjšuje tudi število nameščenih različic izdelkov. IPAQ je na voljo s certifikati ATEX, IECEx in cFMus, zaradi česar je varna izbira za široko paleto aplikacij.

IPAQ 330 je sedaj na trgu že 4 leta in se je zelo uspešno obnesel. S številom izdelkov, nameščenih v različnih vrstah procesov skozi čas, lahko s ponosom rečemo, da je dokazano v uporabi in neverjetno zanesljiv.

Univerzalni pretvornik temperature IPAQ C330 podpira brezžično komunikacijo prek NFC® in Bluetooth®, kar omogoča konfiguracijo in monitoring pretvornika preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Visoka zanesljivost in točnost IPAQ C330 skozi čas

Zasnova univerzalnega pretvornika je visoko zanesljiva in robustna. Iz tega razloga imajo zunanji dejavniki, kot so temperatura okolice, vibracije do 10 g, vlaga in EMC motnje, minimalni vpliv na rezultate merjenja.

Minimalni odmik ±0,1 °C ali ±0,1 % razpona v 5 letih zmanjšuje zahteve po umerjanju oziroma kalibraciji.

Slika: visoka zanesljivost in točnost skozi čas

Pametne funkcije za lažje vsakodnevno delo

Opremljen z najnaprednejšo tehnologijo omenjeni pretvornik omogoča boljši nadzor nad vašimi postopki. Pametne funkcije, kot so zaščita z geslom, simulirani izhod, beleženje podatkov, števec časa izvajanja in prilagojena linearnost, olajšajo vsakodnevno delo.

za pretvorbo RTD in TC signala v analogni izhod
Slika: APAQ, IPAQ, miniIPAQ

Brezžična konfiguracija in nadzor – univerzalni pretvornik temperature IPAQ C330

Svoj pretvornik za temperaturo lahko konfigurirate brezžično prek NFC® z novo aplikacijo INOR Connect. Hitra komunikacija med pretvornikom in pametnim telefonom omogoča ”copy-paste” konfiguracije na poljubno število pretvornikom in traja le nekaj sekund.

Izbirno ve na voljo tudi modem ICON-BT, ki omogoča, da svoj IPAQ C330 konfigurirate in nadzirate tudi prek Bluetootha. Zahvaljujoč razširjenemu obsegu, ki ga ponuja Bluetooth, lahko pretvornik nadzirate na daljavo.

Slika: INOR komunikacija

Visoka prilagodljivost

IPAQ 330 je optimiziran za stroškovno učinkovitost skozi celotni življenjski cikel, od shranjevanja in konfiguracije do namestitve in zagona. Univerzalni vhod mu omogoča preprosto-na zahtevo konfiguracijo ter izbiro senzorjev, kar zmanjšuje število različic izdelka na zalogi.

fleksibilnost, točnost inm za

ATEX, IECEx in FM odobritve

IPAQ 330 je dobavljiv s certifikati ATEX, IECEx in FM, kar ga uvršča v velik nabor aplikacij, kjer je zahtevana protieksplozijska varnost.

Slika: IPAQ 330 certifikati

ELPRO Lepenik & Co. rešitve

Pri ELPRO Lepenik & Co. dobite IPAQ C330 univerzalni pretvornik v osnovni izvedbi z vsemi naštetimi konfiguracijami ter v izvedbi EX oziroma za uporabo v nevarnih okoljih IPAQ C330X.

ELPRO Lepenik v sodelovanju z INOR smo strokovnjaki za merilne sisteme, prilagodljive meritve ter dokumentacijske sisteme (protokoli IQ-OQ …) za rutinske kontrole in validacije različnih toplotnih procesov.

ELPRO Laboratorij za kalibracije vam merilno opremo v skladu z zmogljivostmi oziroma s SIST EN ISO/IEC 17025:2017 tudi kalibriramo.

Avtorica: Katarina Žunko
april 2021

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE, naši strokovnjaki pa vam bodo ponudili najboljšo rešitev skladno z vašimi željami, zahtevami, področjem uporabe oziroma aplikacijo!

Za vaše zmage, z našimi rešitvami. Pokličite nas:
Kontaktirajte nas.

Pokličite nas:
+386 (0)2 62 96 720

Pišite nam:
[email protected]